Posted 28 Apr 2013 · Report post comenzi pe volan pilot aut tel si audio , difuzor tetiera tel , scaune electrice cu mem incalzite piele , trapa electrica , dublu clima , oglinzi electr boxe premium ,asig inca 6 luni , itp 2015 , impozit la zi ,fiscal , 3699 euro negociabil - 0763 65 32 69 URGENT , masina a primit recent ulei motul 0w30v racing power , clapeta de acceleratie et galbena de pe s80 t6 din 2004 , bielete pivoti bucse brat , nu are nici o eroare / probleme . am muncit mult sa o aduc la stage 0 , o vand deoarece an facut upgrade la S60R si nu mai am nevoie de ea ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2013 · Report post Salut!...Suna interesant! Taxe de mediu platite,ceva?.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2013 · Report post ultimul pret de vanzare? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 May 2013 · Report post 3300 , nici un ban sub ... imi pare rau ca trebuie sa o dau , dar am nevoie de bani si e inutil sa tin doua mancatoare de benzina si impozit , daca nu reusesc , o dezmembrez Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 May 2013 · Report post nustiu din dezmembrare daca vei scoate banii care ii ceri tu pe ea asa ca te sfatuiesc sa o tii asa ca si eu am 3 volvo de dat si nu iese din dezmembrare banii pe ele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 May 2013 · Report post banii ies , dar stai prea mult timp dupa bani ... daca vinzi turbina , bloc + pisoane vibrochen , chiuloasa separat , cutie de viteze , compresor de ac , alternator , ecu , clapeta de acceleratie etc suspensie plus piese de caroserie .... scoti banii dar lent , iar eu am nevoie mai repede de ei3000 fix pret nou Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2013 · Report post masina s-a vandut . THREAD INCHIS Share this post Link to post Share on other sites