Jhonny Hsd

Bara fata volvo s40

6 posts in this topic

Salut la toata lumea.

Vin cu o mica/mare problema,cand am achizitionat masina bara era putin lasata intr-o parte, acum vad ca s-a lasat mai tare, m-am uitat putin in interior si surpriza, bara prinsa cu soricei din plastic.Am fost la un tinichigiu si mi-a zis ca-i lipsesc nu stiu ce clipsuri din plastic dar nu se pricepe prea bine.De aceea va intreb pe voi ce ar trebui sa fac?Sa-mi iau alta bara( daca nu ar fi prea scumpa) cu sau fara tamponul ala din metal sau sa-mi improvizez niste clipsuri din plastic ca am auzit ca clipsurile alea nu se vand separat.

post-5435-0-09665700-1369042159_thumb.jp

Incearca sa gasesti pe cineva care te ar putea ajuta cu alt sistem de prindere sau cauta alta bara.Pretul incepe de la 400 ron praca :).

super tare si trebuie sa ma gandesc ca trebuie sa o si vopsesc daca nu nimeresc culoarea:))

vad ca esti din botosani....daca ai drum prin iasi vino pe la garaj pe la mine si o rezolvam sa stea cum trebuie...am pe stoc ce iti trebuie acolo..pret 150ron cu tot cu montaj cu tot.

mersi mult domnu cipilika, daca-mi lasi nr tau de telefon poate ne auzim cand trec prin iasi:D

mersi mult domnu cipilika, daca-mi lasi nr tau de telefon poate ne auzim cand trec prin iasi:D

Dezmembrari VOLVO S40-V40-S60-V70 id de mess dezvolvoiasi@yahoo.com

Tel: 0757 051 090 preiau comenzi si in week-end. Preturi mici mici mici de tot.