Posted 3 Jun 2013 · Report post Nu cred ca ar conta prea mult masina, dar s-a intamplat cu un S40, i-a intrat un fier prin podea -> scaun sofer-> scaun spate si luneta ... Stirea e aici: Poze: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jun 2013 · Report post A mai fost un caz recent dar atunci s-a pus asta pe seama ca e era o dacie si "nu are podeaua intarita"... Ce e tabla nu o sa reziste niciodata la impactul cu un fier masiv. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jun 2013 · Report post Nu imi dau seama daca soferul a fost ranit sau nu . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jun 2013 · Report post Cred eu, cel putin o zgarietura la un fesier. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jun 2013 · Report post Pai scrie ca nu! a avut noroc cat casa rusul!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jun 2013 · Report post Asta e parca desprinsa din seria Final Destination Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2013 (edited) · Report post Asta trebuia sa-i intre lu ponta si celorlalti de profil in "fund" sa vada ce senzatii tari se pot trai in RO! L.E. - ha ha nu stiam ca daca scrii C.u .r iti corecteaza el automat "fund" oare daca scriu p...a cum corecteaza cu un ban probabil Edited 4 Jun 2013 by larahau 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2013 · Report post oare daca scriu p...a cum corecteaza cu un ban probabil Off topic: Atâta vreme cât te referi la regiunea din Croația cu același nume, nu cred că o corectează. Rog un moderator sa mute acest topic într-o zonă mai "de șuetă" așa... Nu de alta, dar cum spunea și colegul care a deschis discuția, faptul că e volvo e doar o coincidență. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2013 · Report post Aici i-am gasit eu locul... Nasol de tot.Eu stiu pe cineva care a patit ceva asemanator,dar avea o Dacie si s-a intamplat cu o platbanda de pe linia de tramvai... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2013 · Report post Se poate si mai rau http://www.thetruthaboutcars.com/2011/10/guess-what-happened-to-the-driver/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2013 · Report post Da, foarte naşpa, am pus şi eu link cu acel incident, însă un binevoitor l-a şters... Share this post Link to post Share on other sites