Posted 28 Jun 2013 · Report post dezmembrez un Volvo v40 1.6i din 2000. masina este din UK , nu mai are asigurare si ITP. are 140000 mile la bord . toate dotarile pe care le are sunt functionale . - aer conditionat - geamuri electrice fata - oglinzi electrice - stergatoare faruri ( la un far e rupt din brat lamela ) am postat poze cat mai elocvente cu masina pentru ca o poza face cat 1000 de cuvinte . in afara de avaria din spate masina nu a avut incidente . din respect si ptr siguranta circulatiei nu se vind discurile si placutele de frana si amortizoarele ( personal am fost stan patitul cu amortizoare sh ptr un alt volvo si dupa 200 km sunt curse complet ) ... pentru orice intrebare / nelamurire va stau la dispozitie . pentru comenzi mai mari de 150 ron, transportul este gratuit prin Posta Romana . Sabin - 0721258291 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2013 (edited) · Report post s-au dat deja cateva piese de pe masina, in continuare disponibilitate si preturi bune ptr ce a ramas . Sunt interzise mesajele menite sa ridice anuntul, fara o modificare de pret/produse! La urmatoarea abatere se da warn! Edited 24 Jul 2013 by Vita_Fresh Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jul 2013 · Report post update de pret : jante originale 15" - 100 euro cu transport inclus ptr achizitia completa a farurilor + stergatoare ofer gratuit Xenon-ul aftermarket existent pe masina . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Aug 2013 · Report post M-ar interesa un pret pentru bara cu tot cu proiectoare, farul din dreapta cu semnalizare si un pret la toba finala. Mersi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2013 · Report post salut! ofer 350 lei pe jante, fara cauciucuri, cu transport inclus. daca nu consideri oferta jignitoare, astept raspuns. multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Aug 2013 · Report post la cererea userului dalin1970 postez 2 poze cu masca fata . M-ar interesa un pret pentru bara cu tot cu proiectoare, farul din dreapta cu semnalizare si un pret la toba finala. Mersi multumesc ptr mesaj , aveti PM. Sabin salut! ofer 350 lei pe jante, fara cauciucuri, cu transport inclus. daca nu consideri oferta jignitoare, astept raspuns. multumesc! buna seara , nici o oferta nu e jignitoare... datorita faptului ca sunteti din Bucuresti , pot sa vin eu pana la dvs cu rotile si daca e ok am facut o vanzare . prefer sa vedeti marfa direct inainte sa o cumparati , daca exista aceasta posibilitate. o seara buna , Sabin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Aug 2013 · Report post salut faruri de v40 mai ai? si la ce pret? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2013 · Report post faruri cu xenon aftermarket inclus - 200 ron grila fata - 100 ron pentru orice alte detalii va stau la dispozitie Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2013 · Report post la cererea userului dalin1970 postez 2 poze cu masca fata . multumesc ptr mesaj , aveti PM. Sabin buna seara , nici o oferta nu e jignitoare... datorita faptului ca sunteti din Bucuresti , pot sa vin eu pana la dvs cu rotile si daca e ok am facut o vanzare . prefer sa vedeti marfa direct inainte sa o cumparati , daca exista aceasta posibilitate. o seara buna , Sabin multumesc de raspuns. sa inteleg ca oferta mea de 350 lei a fost acceptata? in cazul acesta, trimit un pm cu nr meu de tel si vedem cum facem sa ne intalnim, sa vad jantele si cel mai probabil sa incheiem treaba numai bine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Aug 2013 · Report post cat costa maciuca de la schimbator? se poate demonta maciuca sau trebuie sa cumpar toata teava plus chestia aia ce acopera ? intreb asta pentru ca nu stiu cum se demonteaza maciuca Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Oct 2013 · Report post dezmembrez un Volvo v40 1.6i din 2000. masina este din UK , nu mai are asigurare si ITP. are 140000 mile la bord . toate dotarile pe care le are sunt functionale . - aer conditionat - geamuri electrice fata - oglinzi electrice - stergatoare faruri ( la un far e rupt din brat lamela ) am postat poze cat mai elocvente cu masina pentru ca o poza face cat 1000 de cuvinte . in afara de avaria din spate masina nu a avut incidente . din respect si ptr siguranta circulatiei nu se vind discurile si placutele de frana si amortizoarele ( personal am fost stan patitul cu amortizoare sh ptr un alt volvo si dupa 200 km sunt curse complet ) ... pentru orice intrebare / nelamurire va stau la dispozitie . pentru comenzi mai mari de 150 ron, transportul este gratuit prin Posta Romana . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Oct 2013 · Report post grila mai este disponibila la acelasi pret , in aceeasi stare ( e impachetata in folie cu bule si strech ) - gata de livrare Sabin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2013 · Report post valabil in continuare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2013 · Report post Up-urile sunt INTERZISE pe acest forum. Considera acest mesaj un avertisment. La urmatorul, topicul se sterge iar tu iei pauza 3 zile de la scris pe forum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2013 · Report post deoarece am nevoie sa mai eliberez din spatiu, vin cu urmatoarea oferta de lichidare ptr V40 : -cutie manuala 5+1 - 650 ron -fuzete fata / spate - 100 ron -tampoane motor - 50 ron -ventilator - 50 ron -pompa frana - 100 ron -etriere fata / spate - 50 ron -oglinda retrovizoare dreapta - 50 ron -alternator -150 ron -electromotor - 50 ron -volan cu airbag - 150 ron -portiere fata / spate - 75 ron -calculator abs - 100 ron -hayon cu luneta - 300ron -rampa injectoare - 150 ron mai am o gramada de alte maruntisuri , instalatia de AC ... va rog sa imi mentionati ca aveti oferta de pe Forum si comenzile sa fie date pana la sfarsitul lunii ianuarie . feedback-ul referitor la starea pieselor si confirmarea primirii lor e obligatoriu va multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Dec 2013 · Report post pana pe data de 5.01.2014 nu sunt disponibil , ne reincarcam bateriile. va urez tuturor membrilor forumului Volvo un an nou fericit si multa pace si liniste . sa auzim de bine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2014 · Report post salut m-ar interesa farurile daca le mai ai 0722385363 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2014 · Report post salut m-ar interesa farurile daca le mai ai 0722385363 salut, din pacate farurile s-au dat cu tot cu xenon . Sabin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jan 2014 · Report post bara fata o mai aveti ?ce pret? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jan 2014 · Report post din pacate bara fata nu mai o am . Sabin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2014 · Report post La ce pret dai farurile Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2014 · Report post nu mai am farurile Sabin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2014 · Report post Multumesc pentru piesa. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2014 · Report post Multumesc pentru piesa. Adi, sper sa iti fie buna ! Share this post Link to post Share on other sites