Posted 4 Jul 2013 · Report post Buna seara! Am pe masina (s60 2003 2,4D5) instalatie xenon originala insa in urma unui accident, pt. a reduce costurile de reparatie, fostul proprietar a facut o improvizatie montind-o in faruri normale. In urma unui mic accident am schimbat farul cu unul de xenon insa am avut surpriza ca mufele sa nu fie aceleasi, astfel ca acum pentru un far functional as avea mare nevoie de o mufa cu 5 pini si care este situata in stinga capacului becului cu xenon (cind te uiti din spatele farului). Am facut si o fotografie. Daca aveti, o cumpar. Multumesc! Felix Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jul 2013 · Report post E posibil sa o am eu .Dar iti zic cel mai sigur maine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jul 2013 · Report post Multumesc, si esti si aproape! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jul 2013 · Report post Din pacate nu o mai am Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2013 · Report post Se poate inchide, am gasit-o. Multumesc Sandro! Share this post Link to post Share on other sites