Posted 9 Aug 2013 · Report post O cumpar doar daca bucsile sunt in stare perfecta. Dupa cum stim la 850/S70/V70 bucsile sunt vulcanizate pe bara si doar o solutie aftermarket e disponibila. Pe original se poate comanda bara completa si e f. scumpa. 0740070912 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Aug 2013 · Report post Mariane, i-a afla tu codul O.E.M al barii si cauta pe site-urile din Canada sau SUA! Ca exemplu, pe mine ma costa bara aici in Ro in jur de 1000-1100 lei, iar in SUA am gasit-o la 134 dolari fara transport. Daca as pune 50 dolari transportul, ar da un total de 184 dolari, ceva de genul 620 lei! Oare o merita? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2013 · Report post Nu dau atatia bani pe o bara care nu are nimic doar pentru bucse .Bara are 21 mm diametru si ma gandesc serios la un kit universal de bucse poliuretanice ~ 200RON cu transport inclus (din UK). Sau bucse de VW Transporter V .Se potrivesc perfect. Oricum mi se pare cea mai proasta solutie adoptata de VOLVO!!! . Orice cauciuc se uzeaza la un moment dat si trebuie inlocuit .Fierul poate tine o viata. Pentru niste cauciuc de cativa lei trebuie sa cumperi bara completa. O bila neagra!!! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Aug 2013 · Report post Rezolvat! Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Aug 2013 · Report post Rezolvat! Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Aug 2013 · Report post nici nu ma gindeam sa nu rezolvi. la ce i-ai facut tu masinii tale pina acum asta cu bucsile este un fleac. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Aug 2013 · Report post Marian, nu ne spui si noua ce ai facut ? Ca si mie mi-ar trebui niste bucsi... Share this post Link to post Share on other sites