Posted 13 Aug 2013 · Report post Salutare. Cumpar ceasuri de bord pentru Volvo S40, an 2001, 102CP, diesel de pe o masina care are computer de bord pentru aputea afisa datele de la info center. Astept oferte. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2013 · Report post Daca imi dai un cod de original, il caut in USA pentru a-ti oferi un pret bun. Astept un semn de la tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2013 · Report post Si cum i le trimiti, in mile ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2013 · Report post Exact cu cifre mari MILE si sub mile, viteza in KM. Imi pare rau, nu am ce face. Exista totusi varianta de cadran alb cu KM (nu stiu daca se gaseste si in alta culoare), care se lipeste peste cel original. Daca imi da un cod de original, o sa gasesc direct in KM/h... cred/sper. Va doresc o zi buna. Oricum... Greu de gasit DIESEL in USA... 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Sep 2013 · Report post Am eu ceasuri de bord in km cu infocenter de diesel si 2003 (fara inele cromate) . Pret 50E adica pomana .Am si ceas de bord 2001 model USA cu infocenter pt benzina, pret 0 lei. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Sep 2013 · Report post Salutare. Imi trebuie mufele si nu le-am gasit la nimeni. Share this post Link to post Share on other sites