Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AUTO PARTS USA

Vand piese VOLVO OEM sau TUNING din USA

17 posts in this topic

Aduc pe baza de comanda piese OEM sau TUNING pentru orice model de VOLVO la cele mai mici preturi de transport de pe piata. Livrarea pieselor se face la domiciliul clientului in aproximativ 10 zile de la comandarea produsului. Pentru intrebari si comenzi, nu ezitati sa ma contactati prin intermediul e-mail-ului iar eu voi incerca sa va raspund in cel mai scurt timp cu putinta. Pentru a usura comanda si pentru o trasparenta a serviciilor oferite de mine, puteti sa-mi indicati produsul dorit, iar eu va voi comunica ulterior ce costuri implica.

Pret: 19 lei / kg

E-mail: autopartsusa.ro@gmail.com

2 people like this

Comanda se face pe baza de avans, sau ramburs la primirea coletelor ?

AVANS 50%

- pentru piesele care nu se pot returna

- pentru piesele a caror valoare depaseste 500 lei

AVANS 0%

- pentru produse al caror pret final nu depaseste 500 lei

Plata se face ramburs la livrarea coletului.

Avansul se plateste in cont bancar, pe baza facturii emise la comandarea produsului din USA

Pentru orice alte nelamuriri sau comenzi va stau la dispozitie.

Multumesc.

Ai si vreun site cu care colaborezi mai bine, gen IPD, volvopartswebstore, JimEllis, etc ? Adica ne poti recomanda un site unde sunt preturi ok, si ti-e si tie usor sa le procuri de acolo ?

Momentan lucrez cu site-uri generale, nu cu site-uri destinate automobilelor VOLVO. Pe parcurs ce vom comanda ne putem ridica si cu pretentii de discount, iar membrii forumului vor afla imediat acest lucru. Momentan nu se pune problema. Daca dumneavoastra aveti cunostinta de site-uri pe care se gasesc piese ieftine, imi puteti trimite link cu produsul dorit. Vreau sa cred ca vom performa pe parcurs si vom ajunge la cele mai bune rezultate si preturi. O zi cat mai placuta si va multumesc pentru interesul aratat.

Un site de pe care comanda destul de multa lume este www.ipdusa.com

Ai un topic dedicat undeva pe forum si cu link-uri cu piese auto din afara. Nu am timp din pacate sa il gasesc acum, dar cam asa este intitulat.

Succes in ceea ce ai ales sa faci ;)

1 person likes this

stopuri spate pentru Volvo 244 la ce pret se pot aduce?(pereche)

model din 84 pana in 1993

multumesc

Revin pana in ora 12 cu raspunsuri pentru toate intrebarile. Momentan nu am acces la un calculator. Va multumesc pentru intelegere. O seara placuta va doresc

Multumesc de oferta.

Intr-adevar, iese sensibil mai bine decat ofertele din tara.

O sa tin cont de ea.

Multa bafta.

Bună ziua, aş fi şi eu interesat de preţul total, cu transportul inclus, pentru reperul VAG 4B0907659A. Mulţumesc anticipat!

PS: O să vă rog să-mi răspundeţi prin PM, pentru că, după toate probabilităţile, mesajul meu îl vor şterge.

1 person likes this

Nu se va sterge niciun mesaj care este la topic.

Daca ti se sterg mesaje, ai butonul de reclamatie, si va ajunge la administrator pentru analiza.

Puteti sa puneti preturile aici, sa ne dam si noi seama, nu sa intrebam fiecare cate un lucru si sa ne raspundeti pe PM la fiecare