Posted 27 Aug 2013 · Report post Se vine S60 R cumparat de 3 luni , cu motor refacut , segmenti mahle 1000 ron , scaune supape si rectificare planietate chiuloasa la rk motors 800 ron , garnituri chiuoasa admisie si evacuare reinz 500 ron , ulei motul 5w30 v racing power 450 ron , kit distributie continental + pompa de apa 800 ron , sticla far refacute 350 ron , vopsit bandouri in cloarea masinii , placute de frana trw , debitmetru aer schimbat , verificata de erori , cvvt-uri si cbv, tcv , senzori , presiune ulei in sarcina , la dl. Bogdan G , stage 0 pregatita pentru remap , motivul pentru care as da.o acum dupa toata investitia este upgrade la mitsubishi evo , anunt valabil o saptamana , daca nu o sa primeasca FMIC + SOFT EXELIXIS , BUCSI POLIURETAN si o pastrez .... chiar merita , si se poate verfica tot ce am mentionat ca a fost schimbat 7500 euro FIX mentionez ca am anaf si fiscal , In alte circumstante nu as da acest R pentru Evo sau Sti , insa eu vreau o masina cu rollbar si scaune sport , si este pacat de ea sa o stric . Pot sa va spun si ce m.a dezamagit : 1.este grea 1670 kg goala 2. turbina este plasata in spatele motorului unde nu ai nici acces , nici loc pentru o turbina mai mare sau serpi 3. masina nu se poate lasa din arcuri , si suspensia nu se poate schimba cu una aftermarket 4. pentru haldex de volvo nu exista nici controller nici soft . 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Aug 2013 · Report post Ti-am ascuns celalalt topic,dat fiind faptul ca acesta este mai complet. Spor la vanzare,e o minunatie de masina! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Aug 2013 · Report post Se poate spune nr. de km? Multumesc ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Aug 2013 · Report post desigur , 250 000 , reali verificabili , masina a rulat mult Luxemburg - Romania , unic proprietar importatorul brandului Segafredo Zanetti espresso systems in Romania ... MASINA NU NECESITA RECTIFICARE MOTORULUI !!! DAR voiam ( si vreau daca nu se vinde ) sa scot 400 - 500 cp si aveam nevoie de garnitura de chiuloasa mai dura , si aveam un kit de distributie nou ramas de la T5 ; daca tot am dat chiuloasa jos , am facut si scaune la supape si am schimbat si simeringuri la bujii , si deja bagasem 3000 ron in motor , era si desfacut , era pacat sa nu bag si segmenti , cei originali aratau destul de bine , mai putin acela de ungere de jos , era cam ars . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2013 · Report post Taxa este platita si nerecuperata? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2013 · Report post mentionez ca am anaf si fiscal , 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2013 · Report post Da, scuze! Merci ..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Aug 2013 · Report post accept si variante +/- Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Sep 2013 · Report post Am ceea ce cauti. Ce diferenta poti oferi ? dany_cmd@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Sep 2013 · Report post cred ca ai avut masina si pe autovit , daca e aceeasi imi depaseste bugetul ... zi.mi tu la cat te gandesti in principiu , nu ma pune sa licitez Share this post Link to post Share on other sites