Posted 15 Sep 2013 · Report post Salut Am constatat de ceva vreme cand inchid masina din telecomada ca nu mi se mai aprind luminile pe fata si spate...adica numai fac acele flasuri de confirmare ca masina s-a inchis. Stie cineva care ar fi problema? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2013 · Report post capota la motor e inchisa bine?....am patit-o de cateva ori..?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2013 · Report post da se inchide bine ...poate fi din cauza ca ceva e deschis? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2013 · Report post Da, sau este inchis numai in "primul clic", poate un senzor defect ce nu citeste ca este inchis. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2013 · Report post Daca citea ca ceva nu este inchis, trebuia sa-i afiseze si in bord, in momentul in care pleca cu masina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2013 · Report post Intrerupator capota motor defect/fir taiat . 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2013 · Report post daca-i capota deschisa in bord nu-ti semnalizeaza nimic....cel putin la mine.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Sep 2013 · Report post normal trebuie sa afiseze in bord cu usa deschisa , capota sau porbagaj asa e la mine la v50 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Sep 2013 · Report post oameni buni ...nu e nimic defect...totul se inchide in schimb nu flesuieste cum facea de obicei...masina se inchide ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Sep 2013 · Report post oameni buni ...nu e nimic defect...totul se inchide in schimb nu flesuieste cum facea de obicei...masina se inchide ... Pai nu flash-uieste tocmai pentru ca masina vede ceva "ne-inchis", nu neaparat doar fizic ci si electronic. Undeva, un switch la o usa, capota, portbagaj, etc nu functioneaza sau semnalul sau nu ajunge unde trebuie. Faptul ca nu flash-uieste e modul in care masina se comporta in cazul in care una din usi, capota, portbagaj, (trapa?) nu e inchisa la apasarea butonului Lock. Nu ai pe langa tine pe cineva cu VIDA Dice sa iti faca o diagnoza ? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Sep 2013 (edited) · Report post Nu instinteaza electronic CEM-ul, firul cu pricina fie de la capota sau usi,etc.Fizic se incuie este logic ca iti functioneaza telecomanda. Edited 16 Sep 2013 by V50Saphir Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2013 · Report post Am umblat pe acolo si am scos cateva sigurante ...ca prin minune totul merge perfect...Acum se aprind luminile. Sper sa nu mai am probleme ! Multumesc pentru raspunsuri Share this post Link to post Share on other sites