Posted 30 Jan 2007 · Report post Pai... avand in vedere ca sunt CONSUMABILE, e si normal sa le schimbi ! Pe drumurile noastre daca te tin mai mult de 30.000km esti fericit ! Pentru crucea de directie poti apela cu incredere la dezmembrari, trebuie sa mai aiba cineva pe undeva toata tija de directie intacta... Cat despre cei 5 ani... ti-ai dat raspunsul singur eu zic sa n-o vinzi, ca nu ai ajuns inca in faza in care repari una si pica alta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Mar 2007 · Report post si cu ce va mai laudati la masinile voastre de seria 400??? , eu mi-am pus un filtru sport, si o toba finala, am asteptat sa cada cea veche inainte sa o schimb , pacat k nu am avut cum sa ajung la intalnirea volvo de la predeal k am un job destul de stresant, dar la urmatoarea intalnire din bucuresti sigur o sa apar bafta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Oct 2007 · Report post Salutare,culmea am si eu aceeasi problema cu relanti-ul oscileaza intre 800-1100 Cum repar situatia... unde ii IACV-ul asta sa ma uit la el?ThanksAugustin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2007 · Report post salut , in legatura cu harsaitul pe spate atunci cand pui frana e din cauza uzurii sabotilor de franare , trebuie schimbati Share this post Link to post Share on other sites