Posted 24 Oct 2013 · Report post Numai la mine ies toate chederele sau e din gama "toate fac la fel"? O solutie sa nu mai iasa la cea mai usoara atingere? La pretul de 400 ron bucata cred ca imi cumpar un SSD la laptop deci varianta cu inlocuit sare din schema. Thank you. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2013 · Report post Cred ca e din gama toate fac la fel. Pe deasupra se mai si rup din ele. Eu i-am dat cu Picatura si vad ca nu a mai cazut. Oricum de ras,cele de pe S60 arata impecabil pe langa astea din 2005. S G S3 on J B Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2013 · Report post Daca de pe acum iti cad chederele, atunci la iarna ce faci cand ingheata si se lipesc de usi? Deschizi usa cu tot cu chedere. Costa cam scump intradevar, cred ca cea mai buna varianta ar fi sa le lipesti cum o zis si Vita_Fresh. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2013 · Report post Daca de pe acum iti cad chederele, atunci la iarna ce faci cand ingheata si se lipesc de usi? Deschizi usa cu tot cu chedere. Costa cam scump intradevar, cred ca cea mai buna varianta ar fi sa le lipesti cum o zis si Vita_Fresh. E poveste de 2-3 ani. Vara-iarna nu conteaza, chederele rezista... NOT ) O sa incerc si eu cu picatura. Mersi Paul. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2013 · Report post picatura nu o vad ca o rezolvare, incearca cu un silicon negru ptr guma... eu l-am gasit undeva la brico si s-a dovedit a fo foarte bun. Gandeste-te ca intr-o zi daca va trebui sa le schimbi dupa picatura ai de lucru o vejnicie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2013 · Report post Asta a fost varianta cea mai ieftina si rapida la mine. Acum nu va ganditi ca am dat un tub la un cheder. Am pus cativa stropi in punctele "strategice". S G S3 on J B Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2013 (edited) · Report post La care chedere te referi?La cele de la usi?De la geamuri? La mine nu pica nimic.Singura problema este la geamuri ca mai scartaie.Si iarna cand este f frig si trag de usa(uneori chiar cu forta sau o desfac) nu se desprinde nimic Edited 24 Oct 2013 by thor4ever Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2013 · Report post Vorbeste de chederele de la usi. Acelea,in special cele din spate,cel putin la mine mai au prostul obicei sa se desprinda, sa cada pur si simplu de pe rama si sa il vezi atarnand,mai ceva ca la Dacia 1310 Cu riscul ca ma repet FoMoCo... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Nu am nici o problema cu ele, in sensul sa se desprinda. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post La o alta marca de masina, am folosit un silicon special pentru chedere.A fost in jur de 30 lei un tub din care iti faci masina plina de chedere, si tot iti mai ramane"pana te insori".Isi face treaba foarte bine, singura chestie este ca trebuie sa fii atent sa nu murdaresti in rest ca se ia greu. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Vorbeste de chederele de la usi. Acelea,in special cele din spate,cel putin la mine mai au prostul obicei sa se desprinda, sa cada pur si simplu de pe rama si sa il vezi atarnand,mai ceva ca la Dacia 1310 Cu riscul ca ma repet FoMoCo... Exact Am un Bison pt plastic. Voi pune si eu cateva puncte strategice Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post La o alta marca de masina, am folosit un silicon special pentru chedere.A fost in jur de 30 lei un tub din care iti faci masina plina de chedere, si tot iti mai ramane"pana te insori".Isi face treaba foarte bine, singura chestie este ca trebuie sa fii atent sa nu murdaresti in rest ca se ia greu. Dane, un link sau o poza cu siliconul se poate? Merci anticipat! Exact Am un Bison pt plastic. Voi pune si eu cateva puncte strategice Cumpara un silicon de la 2+2 si foloseste-l cu incredere! Eu am lipit un cheder cu el, etansat garnituri, etc! Partea buna este ca daca lipesti doua componente cu el, le poti dezlipi si se curata usor fara a lasa urme! http://www.autotea.ro/service-auto/12120543-pasta-cu-silicon-neagra-garnituri-22-tub-85-gr.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Cumpara un silicon de la 2+2 si foloseste-l cu incredere! Eu am lipit un cheder cu el, etansat garnituri, etc! Partea buna este ca daca lipesti doua componente cu el, le poti dezlipi si se curata usor fara a lasa urme! http://www.autotea.r...-tub-85-gr.html Cred ca am asa ceva prin garaj. Am folosit ceva ffff asemanator (poate chiar asta) la etansarea reductorului de la Suzuki. Mersi de sugestie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Exact Am un Bison pt plastic. Voi pune si eu cateva puncte strategice Este de la Bizon "Liquid Rubber". Nu-l prea gasesti in magazin caci e scump si ambalajul seamana cu cele de 7-8 lei de la Bizon si atunci lumea nu da diferenta de bani. E super bun! Pe scurt: un gel transparent care se intareste in forma in care il pui. Proprietatea lui extra e ca ramane elastic, dar si tine bine. Picatura si altele gen super glue, topesc si intaresc materialele, iar apoi crapa. Daca nu gasiti Bison liquid rubber in magazin, firma distribuitoare se numste Temad. (No promo!) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Este de la Bizon "Liquid Rubber". Nu-l prea gasesti in magazin caci e scump si ambalajul seamana cu cele de 7-8 lei de la Bizon si atunci lumea nu da diferenta de bani. E super bun! Pe scurt: un gel transparent care se intareste in forma in care il pui. Proprietatea lui extra e ca ramane elastic, dar si tine bine. Picatura si altele gen super glue, topesc si intaresc materialele, iar apoi crapa. Daca nu gasiti Bison liquid rubber in magazin, firma distribuitoare se numste Temad. (No promo!) Eu de la bison am ceva de la dedeman (~30 lei) si e un fel de seringa care impinge din 2 tuburi si trebuie sa le amesteci. Gen poxipol. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Eu de la bison am ceva de la dedeman (~30 lei) si e un fel de seringa care impinge din 2 tuburi si trebuie sa le amesteci. Gen poxipol. Daca bine stiu ala intareste/arde si "plastifica" materialele, iar la o noua fisura nu mai poti face nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Daca bine stiu ala intareste/arde si "plastifica" materialele, iar la o noua fisura nu mai poti face nimic. Eu l-am folosit sa lipesc un vas de expansiune si tine cu brio. S-ar putea sa ai dreptate. Revenim la silicon Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Aveti grija...siliconul care miroase a "otet" ataca vopseaua si va rugini tabla in zona aplicata!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2013 · Report post Aveti grija...siliconul care miroase a "otet" ataca vopseaua si va rugini tabla in zona aplicata!! Cel de care zic eu "liquid Rubber" nu cred sa aiba astfel de proprietati. Miroase ok. Ce-i drept nu l-am folosit la metale, dar, printre altele, am reconditionat niste ghete de fuga cu el, panza era rupa complet pe lateral si tine bine de tot. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Oct 2013 (edited) · Report post Dane, un link sau o poza cu siliconul se poate? Merci anticipat! Cumpara un silicon de la 2+2 si foloseste-l cu incredere! Eu am lipit un cheder cu el, etansat garnituri, etc! Partea buna este ca daca lipesti doua componente cu el, le poti dezlipi si se curata usor fara a lasa urme! http://www.autotea.r...-tub-85-gr.html Azi am pus cateva "puncte strategice" la toate chederele. Rezultatul il vedem in cateva zile Un tub de Pasta cu silicon neagra garnituri 2+2 este suficient pentru toate chederele, baie de ulei, reductor, 4 shaorme si cred ca mai ramane ceva. Edited 26 Oct 2013 by Roskat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Oct 2013 · Report post Dane, un link sau o poza cu siliconul se poate? Merci anticipat! Nu gasesc exact modelul acum...o sa ajung la tara sa fac poze.Era un SOUDAL CARBOND 955 FC(parca). 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Aug 2016 · Report post Neatza! Se recomanda a inlocui chederul din imaginea de mai jos? A disparut aproape complet. Ceva cost estimativ stie cineva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Aug 2016 · Report post Salut Ironman, Eu spun că da. Pe ale mele le-am înlocuit toamna trecută (stânga-dreapta) cu piese originale din UK pe care am dat cam 350 de lei cu tot cu transport (parcă oleacă mai ieftine decât pe amazon). Este puțin scump pentru 2 cauciucuri de 45 cm bucata, dar apoi măcar nu mai ai probleme. Dacă vrei datele de contact ale firmei de la care am luat, îmi spui, le caut și ți le dau. Toate bune Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Aug 2016 · Report post Salutare. Da, vreau. Sau eventual doar codul OEM sau ceva, ca sa stiu ce sa cer/caut. Probleme nu-mi face, adica n-am vazut apa in masina sau ceva, si la noi acilea a plouat in ultima saptamana cat in tot restul anului probabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Aug 2016 · Report post @ironmanȚi-am trimis detaliile în PM. Share this post Link to post Share on other sites