Posted 26 Nov 2013 · Report post Deoarece nu-mi mai sunt necesare am de dat: 4 cauciucuri vara Pirelli Scorpion Zero 235/55/17 cred ca din 2008 rulate dar inca bune 4 cauciucuri iarna Nokian WR M+S 103V XL tot dn aceeasi perioada rulate dar inca bune Nu au galme, taieturi, etc 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2013 · Report post Un nr. de contact? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2013 · Report post Daca n-am cerut pret si am spus ca-s de dat am crezut ca se intelege, moca maica, moca. Le-am pus la XC pentru ca sunt o dimensiune atipica si vreau sa le dau numai pentru un Volvo nu pentru caruta sau remorca tractorului. Cauciucurile sunt inca bune, mult mai bune decat cele second din Vitan (pe bani) Cele de iarna au 15-20.000 km maxim Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2013 · Report post Mutat in Bursa -> Piese auto, si modificat titlul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2013 · Report post le poti trimite la zalau ? prin curier o sa ma interesez cat ma costa transportu Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2013 · Report post Ma intereseaza cele de vara nenea Maurice .Adjudecate toate 8 . Se poate inchide. Share this post Link to post Share on other sites