Posted 27 Nov 2013 · Report post Jantele sunt marca Ronal, originale Nissan Almera II, cod KBA44413 4x114,3 , 7j, et40 Prezinta zgarieturi superficiale (se vede in poze) Accept schimburi cu jante 4x100 16", eventual si 15" (daca este model deosebit) Pretul este 150 euro Tel 0764433946 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Nov 2013 · Report post Am uitat sa mentionez ca jantele sunt de 16" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Nov 2013 · Report post Un alt aspect important este diametrul gaurii centrale, noua ne trebuie cu 67.1mm. Acestea au fix atat sau sunt mai mari si necesita inele de centrare? Partea mai nasoala e ca gaura poate fi si mai mica (pe net am vazut ca au gaura centrala de 66mm), in care caz probabil nu se pot monta pe s/v40/carisma/forfour/colt? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Nov 2013 · Report post Da Alex! Nu am luat in calcul acest aspect! Nu am subler sa masor, dar se pare ca diametrul gaurii centrale este de 66 mm. In cazul in care este cineva de pe forum dispus sa le duca la un strungar sa mai alezeze gaura cu 1,1 mm, pretul scade la 100 euro setul, pentru o saptamana! In cazul in care nu este nimeni interesat, se scot de la vanzare de pe forum si se pun pe site-urile de profil Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2013 · Report post Se poate inchide, multumesc! Share this post Link to post Share on other sites