Posted 25 Jan 2014 · Report post Cumpar volvo v40 1.8 sau 2.0 neinmatriculat. (pt recarosare) astept oferte din tara. ps: la sfarsitul lui februarie(in cazul in care nu gasesc in tara) plec in NL dupa un v40. Daca sunteti interesati de ceva gen accesorii,etc astept pm. o zi buna regards Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2014 · Report post Salut. Incearca pe tocmai sau mercador. Sunt multe anunturi si poate gasesti ceva.. Cat despre accesorii m-ar interesa o tapiterie de piele, o capota, daca masina pe care o gasesti va fi gri. Bafta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2014 · Report post am incercat, merci pt pont toate siteurile cunoscute sunt verificate inclusiv site`uri de pe afara,cum ar fi mobile.de,markplaats.nl,scout24 etc. Am postat aici in cazul in care unul dintre membrii isi vinde v40`ul si poate as fi eu interesat de el ps: in legatura cu tapiteria si capota,am notat. am decis sa plec la sfarsitul lu februarie..atunci am aranjat cu munca si pot plecat pt 10zile. este timp Share this post Link to post Share on other sites