Sign in to follow this  
Followers 0
Guest ccosmins

salut.Cosmin

8 posts in this topic

salutare.numele meu este Cosmin si abia ce am descoperit si eu site-ul.sunt un fan volvo si intentionez sa imi iau una in aproximativ 6 luni.sincer nu prea stiu nimic despre masini...aici ma refer la motoare,echipamente,performante....etc.tot ceea ce stiu e din auzite de pe la prietenii mei care nu au volvo.eu unul sunt indragostit de cum arata aceasta masina...si aici ma refer la S60.am citit cat de cat de el dar una este sa citesti si alta sa auzi din partea unui pasionat.daca nu cer prea multe as vrea niste sfaturi.cum e mai bine sa o cumperi?de bani as dispune de aaproximativ 13000 euro si ma gandeam sa o cumpar din germania.m-as putea baga si la un leasing.nu stiu.acum sa nu intelegeti ca imi place doar S60.poate suna aiurea dar  imi plac cele care au taietura aceea in spate....care au dungile acelea in laterale.  :D sper ca m-ati inteles si abia astept sa devin un expert in volvo.nu am carnet,nu am mai condus niciodata dar vreau masina asta.toti imi spun sa incep cu o dacie,cu alceva dar eu nu vreau.vreau volvo. ;D astept sfaturile vostre.vant din pupa  :D

Bine ai venit printre noi si sper sa o detii in 2 luni,ce zici...?  ;D

Bine ai venit intre prieteni! Foarte bine ca nu vrei sa incepi intr-o Dacie - iti strica mina si reflexele  :D

Sa te ajute al de sus,parintii,prietena,cine vrei tu - sa-ti iei un Volvo - ca nu o sa mai vrei sa conduci altceva.

Bafta mare si sa ne tii la curent !

Sa nu te superi dar daca ai 13000 euroi si nu te pricepi la masini mi se pare destul de riscant sa te duci in Germania sa-ti iei masina.

Mai bine incepe cu un S40 din 2005 luat din Romania de la un dealer serios care iti ofera si un pic de garantie pe masina(6luni eventual).Iti vor ajunge banii.

Bineinteles ca la ridicarea masinii o duci la reprezentanta Volvo sa ti-o verifice aia pe stand si-ti spun tot ce trebuie sa stii despre ea.

Eu asa am facut si sunt multumit.

Daca vrei amanunte de unde am luat spune-mi.

Bine ai venit !!! Si eu zic ca si ELECTROELEF sa incepi cu un S40 , dar neaparat sa o duci la o reprezentanta sa-i sti istoria...Daca vrei din Germania din ce stiu eu numai in partea apropiata de Belgia gasesti la preturi mai mici. Bafta !

salutare!

S 60 este adevarat dar, tine cont de cei 170 de cai pe care ii are!

italienii, nu stiu daca sunt mai destepti sau mai prosti decat noi dar, ei interzic conducerea pe drumurile publice a autoturismelor cu peste 150 de cai, de catre cei care nu au un an vechime in condus!(atentie! nu de la obtinerea permisului!).

oare, de ce?

daca, tot iti cumperi S 60, ai grija, sa i conduci tu caii, si nu ei pe tine!

ai mei, uneori, vor sa alerge si singuri!

post-952-12877846977979_thumb.jpg

va multumesc.pana la urma cred ca o sa urmez sfatul lui electroelef.peste 2 saptamani plec din tara si o sa am timp vreo 4-5 luni sa ma tot gandesc la asta.o sa va contactez pentru detalii cand  o sa ma intorc.numai bine meseriasilor si....vant din pupa!!  ;D