Sign in to follow this  
Followers 0
adrian.mares

nou venit

8 posts in this topic

am un s40 2.0D model 2008, negru cumapart nou de la reprez. Brasov. In februarie am fost la schi in Austria, ce sa zic masina se comporta excelent si la 200 km/h, are un demaraj de invidiat.

Masina am luat-o cu genti de tabla si cauciucuri de vara (a fost o promotie la dotari). In Ianuarie am cump. 45 genti de aliaj noi ptr., bineniteles ca nu de la reprez. ca erau f. scumpe. Caut de o vreme capacele cu sigla Volvo si nugasesc.

Ma poate indruma cineva?

Merci,

Bine ai venit printre noi!

Sa o stapanesti sanatos, de la 200 km/h inca mai are demaraj,nu cumva viteza maxima ii 210-220km/h la S40??? ??? ! waau!  ::) Cat despre capacele volvo,tot la reprezentanta le gasesti,din cate stiu eu e 10 euro/buc.!

240 are la bord - eu compar cu un freelander (ce urmeaza sa-l vind) care la 180 km/h cam gifiie

Bine ai venit printe posesorii si iubitorii de VOLVO. Atentie cu viteza, nu este buna deloc. (au ajuns forumistii la aceasta parere) asa este @myS40 ??;D

bine ai venit!

nu mai vorbi de viteza asta, pentru a nu i provoca pe cei care pana acuma au fost "cuminti"!

sa auzim numai de bine!

Bine ai venit, Adrian!

Doar in Germania aveti ´´dezlegare´´ la viteza (pe unele parti de autostrada, cat va tine masina)!! Nu uitati, recomand sa goniti doar in Germania pe Autobahn!!

Driving on the Autobahn made it an adrenaline experience like no other. The Autobahn has no speed limits and many drivers try and see how fast they can go.

Bine ai venit, Adrian!

Doar in Germania aveti ´´dezlegare´´ la viteza (pe unele parti de autostrada, cat va tine masina)!! Nu uitati, recomand sa goniti doar in Germania pe Autobahn!!

Driving on the Autobahn made it an adrenaline experience like no other. The Autobahn has no speed limits and many drivers try and see how fast they can go.

Ai dreptate. Sambata seara mergeam spre Munchen, pe banda a doua (din trei), autostrada plina, aveam 170km/h si mergeam in coloana. Pe banda a treia treceau pe langa mine cu peste 200. Asa ceva n-am mai vazut. A fost o senzatie incredibila.

In legatura cu viteza- Volvo nu e facut pt curse dar i-am dat 245km/h duminica dimineata. Mergea si mai mult dar nu aveam pampersul cu mine.