Posted 6 Feb 2014 · Report post Model, Caroserie: Volvo S40,Berlina Fabricatie: 2010 VIN: YV1MS76F2A2509072 Rulaj: 130,352 km Combustibil: diesel Motor: 1560 cm³ (Putere 110 CP / 81 kW) Transmisie: manuala Emisii CO2: 104 Norma Euro: euro5 Culoare: grafit-metalizat Numari de usi: 4/5 Tara de origine: Olanda Data primei inmatriculari: 04/2010 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Feb 2014 · Report post Lipseste un numar de contact! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Feb 2014 · Report post Scuze , am uitat 0725095307 0762595855 Sau www.auto-complet.roDetalii http://www.autobook.ro/emisii-consum/volvo-s40-1-6d-drive-stop-start-13148.html Masina este echipata cu cauciucuri de vara michelin 205/50/R17 fabricatie 2012 Nu are roata de rezerva decat un chit de vulcanizare Are o mica zgarietura pe aripa spate stanga (o sa atasez o fotografie ) Nu a fost implicata in evenimente rutiere , nu are nici o piesa revopsita sau retusata Toate piesele originale VOLVO inclusiv cele inlocuite la revizii Accept orice test NU accept variante sau schimburi auto Pret usor negociabil in urma vizionarii Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Feb 2014 · Report post Ma intereseaza pe mine, Update request: norma de poluare = EURO 4. De asemenea, ma intereseaza sa stiu la care reprezentanta Volvo din Olanda a fost servisata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Feb 2014 · Report post Ok, StefanV Norma de poluare am luat-o din descrierea site-ului de unde a fost cumparata masina respectiv www.carsontheweb.com Se mai confirma si pe un site de informatii auto http://www.autobook.ro/emisii-consum/volvo-s40-1-6d-drive-stop-start-13148.html Nu stiu sa spun la ce reprezentanta auto a fost pentru revizii ,inca nu mi au ajuns actele masinii , respectiv cartea service ( vin cam in maxim 7zile de la data la care ajunge masina in Romania) , dar se poate verifica cu seria VIN unde a facut service -ul , Pe site figura cu ultima revizie la 120000 km Pentru mai multe detalii ma poti contacta si telefonic O seara buna Share this post Link to post Share on other sites