Posted 12 Feb 2014 · Report post Am gasit acest releu pe un 440.Cel care a desfacut masina sustine ca a fost montat undeva "in botul masinii".Masina s-a dezmembrat acum cateva luni iar instalatia electrica a fost vanduta.Sunt curios ce proteja acest releu sau ce "stia" sa faca pentru ca nu am mai intalnit asa ceva pe niciuna din suedezele dezmembrate de mine Multumesc anticipat ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Feb 2014 · Report post Sa nu fie de la reglajul inaltimii farurilor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Feb 2014 (edited) · Report post Dupa denumire si eu zic ca e pt reglajul farurilor pe inaltime Dim Dip vine de la Dimmed Diped si este un releu care poate reduce la faza scurta intensitatea. Se pare ca din 1987 in Anglia este o cerinta legala pentru masini sa aiba asa ceva http://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_lighting#Dim-dip_lamps Edited 12 Feb 2014 by Cristian Scutaru Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Feb 2014 · Report post Ahaaa,asta e...incep sa-mi amintesc ... masina respectiva a fost adusa din Anglia Multumesc mult ! O sa mai revin cu astfel de "ciudatenii",chestii pe care nu le-am intalnit la modelele 400 fabricate in serie Share this post Link to post Share on other sites