Posted 26 Feb 2014 · Report post Iar se plictisesc unii pe forum . fix asta mi-a trecut prin minte cand am inceput sa citesc acest subiect. si mai cred unii nu au inteles (inca) ideea de forum. Şi cum se poate rezolva chestia asta? Să-l obligi să te ajute nu poţi. Ce poţi e să nu mai spui nici tu nimic. Şi, din păcate, se pare că foarte mulţi au adoptat tehnica asta pentru că, de câte ori întrebi ceva, nu-ţi răspunde nimeni. Chiar aşa habarnişti suntem? Nimeni nu ştie nimic? Eu nu cred... ce cred eu e că e foarte multă rea-voinţă, invidie şi ură... s nu poti sa obligi pe nimeni sa faca nimic pentru tine. poti doar sa speri sa ajungi la o informatie pe care o cauti. de cele mai multe ori nu o gasesti. si daca deschizi vre-un subiect si pui o intrebare, primesti raspunsuri in doi peri, sau off-topic, evetual la intrebari pe care nici nu le-ai pus. imi vine foarte greu "sa fiu si eu mai activ, acum ca am revenit printre posesori" doctore. asta e: mai intru, mai citesc un subiect, mai dau cate ceva din mine. de cele mai multe ori ma abtin daca nu pot ajuta pe nimeni cu postul meu. 4 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2014 · Report post total offtopic lechuck, noi discutam acuma despre inmormantarea topicului, pana si masina mea ureaza sincere condoleante, pt. ca e neagra. ma duc sa-mi iau bocanci sa ma duc in gredina' sa dau cu sapa. pe bune, se poate inchide, o murit Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2014 · Report post nota 3 si treci la loc! rusine sa-ti fie pirat batran si prost! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2014 · Report post arrr, walk the plank ! Share this post Link to post Share on other sites