Posted 6 Mar 2014 · Report post Pentru cei ce au deja premium sound (aplificare de fabrica), cablu adaptor pentru statie AM 80 lei Pentru cei ce nu au amplificare de fabrica, cablu adaptor statie AM 50 lei Pentru cei ce au amplificare de fabrica si doresc sa schimbe HU-ul OEM cu unul AM (care nu mai are iesire pt amplificatorul OEM) 60 lei Tel 0764433946 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Mar 2014 · Report post Salut. Poti sa explici mai pe intelesul tuturor, te rog? Eu am un S40, 2002. I-am pus un DVD auto 2din Pioneer. Se aude bine dar parca nu ca si casetofonul original. M-ar ajuta unul din cablurile tale? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Mar 2014 · Report post Salut. Poti sa explici mai pe intelesul tuturor, te rog? Eu am un S40, 2002. I-am pus un DVD auto 2din Pioneer. Se aude bine dar parca nu ca si casetofonul original. M-ar ajuta unul din cablurile tale? 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Mar 2014 · Report post Foarte explicit. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Mar 2014 · Report post George daca mai ai HU-ul original, poti folosi un YATOUR. Castigi astfel intrare audio pt orice device analogic( iPod, Mp3 player, iPhone...whatever), USB si/sau SDHC, pastrand performantele HU-ului. Ionele, scuza-ma pt off pe topicul tau! 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites