Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Pataque

Cumpar Volvo S40 2009+

47 posts in this topic

Recomand Olanda.Mi se pare ca masinile de acolo sunt foarte intretinute comparativ cu GErmania sau Franta.

@Saphir, nu stiu de unde iei tu masini dar la licitatie in Benelux nu am gasit S40 atat de ieftin, asta am spus nimic altceva. Au fost ieftine dar cu multi km si multe probleme . Eu personal nu am adus decat vreo 3 pana acum dar baietii care aduc cauta S40-uri si nu sunt atat de ieftine. Cat despre C30-ul actual care inca il am la vanzare nu pot spune decat ca am preferat sa "nu-i dau acele pe spate " .

@Lika, cred ca am spus asta de cateva ori, eu nu mai cred demult de masina de Germania intretinuta, am vazut niste Volvo-uri teapa de am ramas socat . Nu mai vb de faptul ca din Benelux vin cu km reali iar din Germania daca sunt pt export sigur nu au km reali .

2 people like this

@Bogdan chiar si cele pentru "in land",adica cele care se vand acoloi,vin fara hartiile de la Itp si carte service!!

NU stiu de unde se aduc masinile in RO,dar cel mai ieftin Volvo s40 ,an 2009 in Olanda costa atat.

Iar aici un 2.0D din 2009.

@lik1999 Okay, poate imi depasesc usor bugetul..

Nu inteleg de unde diferenta asta mare de pret. Nu pot fi toate Volvo-urile care ajung la noi la preturi mai mici tepe, right?

Îmi cer scuze în prealabil pentru off topic, dar...

Este versiunea nouă S40 care își schimbă culoarea? Sau de când se poate circula cu același număr pe mai multe mașini?

u4c33J3.jpg

Poate a fost pusă numai pentru poze dar oricum interesant. :smile:

1 person likes this

Chiar sunt tepe :) Aduse pe firma facute pe persoane in varsta ori probleme psihice sa nu poata raspunde penal ptr evaziune. Deodata se pierde TvA -ul. Apoi se cauta masini intretinte, curate dar cu km multi. Si se umbla la greu la km. Nu mai poti fi sigur in nicio tara ca masina are km reali. Nici nu ma mira cand am cumparat passat de la Avia Motors, masina de flota vodafone apoi dupa 2 ani am aflat intamplator ca masina a fost rupta intr/un accident. Deci chiar daca te duci la reprezentanta poti lua taca. Mai ales ca cei ce lucreaza in vanzari prin reprezentante au devenit la randul lor intermediari/samsari masini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Completare!

Pe masina alba vad ca scrie Ronda 15

Am cautat pe net si...

http://www.ronda15.es/contacto-form.asp

Cere-i proprietarului numarul VIN al masinii albe si apoi suna la reprezentanta volvo din Barcelona, Ronda 15 (vezi ca spaniolii nu prea stiu engleza; fa-ti un scenariu in google translate din engleza in spaniola, ca se traduce bine) si da-le ultimele 8 cifre ale VIN-ului si o sa-ti spuna la cate sute de mii de km a fost facut ultimul service la ei, si cand!

Eu asta am facut si masina de 58000 km avea 183000 in 2012 :))

Succes

1 person likes this

Buna observatie!

Daca Pataque va merge la o vizionare, va gasi masina cu numerele de Spania, nicidecum cu cele rosii (care poate sunt vechi de 2-3 ani)

Am fost super revoltat pe jegosul ala din Pitesti pentru penibilitatea de care a dat dovada, dar na, nu stiam despre ce e vorba, masina era impecabila, si nici nu avea 2 in acelasi timp la vanzare :smile:

Iti recomand sa iti iei masina SH care a fost cumparata din Romania, pana in 100000 km. Se vand ieftin pentru ca piata e plina de samsari care vand tepe, si evident doar un cunoscator o data la 7 ani chiar ar da 12-13000 pe un Volvo, asa ca si pretul celor din Romania, care nu sunt tepe, e scazut.

Eu am dat 8000 de euro pe a mea, cu 49000 km si nivel de echipare foarte bun. Ce-i drept am cautat mai bine de 3 luni masina, si am gasit-o printr-o cunostinta, si nici macar nu era la vanzare.

Dar ideea este ca daca iti cauti, gasesti. Daca nu ai rabdare 2-3-5 luni pentru un Volvo bun din RO, fata de care sa nu ai niciun fel de dubiu, mai bine nu iti lua. Eu la cea mai mica dubiosenie pe care o vedeam (cifra pe parbriz diferita de anul de productie; o bucata de tabla stramba pe langa turbina; un petic de vopsea imperfect cand proprietarul spune ca nu a fost implicata niciodata in evenimente rutiere.. insemna un JET categoric din partea mea. Eu chiar nu as fi facut nicio concesie pentru ca mai rau ma ofticam dupa, sa imi fi luat o masina proasta.

1 person likes this

@Bogdane retine ca eu nu aduc masini etc ,daca cumva s-a inteles asta.Sa fie clar.Cunosc cite ceva mai mult sau mai putin fara sa ma laud.Imi permit sa fac comenatrii sau remarci si nimic mai mult.Daca cumva ma ocupam de asa ceva sa fie inteles ca nu lasam nici un coleg de forum fara sa nu il servesc .

@ pataque. Documenteaza-te dupa siteuri de specialitate ,"invata" modelul S40,fa comparatii si ia o decizie.Trebuie sa stai zilnic pe siteuri 1-3 luni sa incerci sa gasesti excat ce vrei la bani putini altfel iti fcai iluzii.Cu cea mai mare sinceritate iti spun .

Cit timp nu se interzice de lege(inca) datul de km inapoi se aduc si se vor vinde masini full option in f mare parte cu km multi implicit dati inapoi .Este limpede.Se va alege raul mai putin rau,de catre cumparator daca si-o achizitioneaza din tara.

E simpla calculatia ca sa-ti dai seama cat de reali sunt km unei masini! Luati anul de fabricatie al masinii, faceti diferenta fata de anul curent si inmultiti cifra obtinuta cu minim 30k km. Daca suma obtinuta este mai mare decat km care-i are masina pe bord, sa va puneti intrebari serioase despre istoricul ei. De ce atatia km ? Simplu, pentru ca au autostrazi si centuri la toate orasele.

Pana si povestea cu babuta si mosul cuminti pica. Am eu o prietena de familie varstnica in Germania si babuta conduce aproape zilnic si nu se sperie de distante de ordinul a sute de km.

Nimic nu-i batut in cuie. Si in România unii fac kilometri multi (30-50 de mii pe an). Altii (ca mine) nu sar de 10.000 pe an, ca medie. Masina mea e din 2003 si are 103.000 de km. Reali, pana la ultimul metru. Am auzit de altele si mai putin rulate in zece ani. Asa ca, totul e relativ. Important e sa ai grija de la cine o cumperi si sa verifici istoricul de service. Daca nu poti verifica istoricul, mai bine cauti altceva.

La noi ca la romani, inca ne place sa fim mintiti frumos! Care este treaba cu kilometrii? Daca are 80000 si a fost omorata, e bine? Sau daca are 200000 si a fost intretinuta ca la carte? Toata lumea vrea km putini, la bani putini!

Eu sunt de parere: te uiti la masina, arata bine, iti place, merge bine, iese bine la testare (electronica si dinamica), se incadreaza in buget..... ti-ai gasit masina!

3 people like this

Okay, ce ziceti de asta?

http://www.autovit.ro/volvo-s40-C32655022.html

E tot din Arges ca cel de mai sus.. Vad ca pe talonul respectiv zice Euro5 dar probabil e cum spune BogdanG in postul #3.

Lipseste tapiteria pe care o vreau, ar trebui sa o inmatriculez (~370 euro pt euro4?) si butoanele de pe partea stanga a volanului (serios, strica design-ul. As putea sa le adaug ulterior, nu?)

Butoanele se pot pune si costa 100-200 lei prin dezmembrari, insa este scump softul pentru Cruise Control. Adica le poti pune de design

PS: masina din link nu are xenon, cel putin nu are OEM

Butoanele sunt pentru pilot automat, care costa daca vrei sa il adaugi :D

Sa va dau un alt exemplu,am cumparat in trecut un Mercedes cu 240000km pe bord ,nu i-am facut diacnoza deoarece am ajuns pe la Miercurea Ciuc dupa ea. Masina parea sa aiba doar pompa de apa pe duca la prima vedere ,iar cand i-am facut o diacnoza surpriza 890000 km inregistrati cu doi ani in urma ,sa zicem un milion cand am luat-o eu .Avea un injector ce nu mergea in parametri, electrovalva la caldura blocata si pompa si inca avea cutia de viteze automata originala !

Culmea era pregatita taxi culoare gri de fabrica ,dar era ca una de doi ani vechime .

Audi A6 2006 de nou pe firma ,varza!!(caseta directie 40000km,segmenti sparti18000km ,distributie rupta la doua luni iesita din garantie dar nu am facut inca limita de km sau perioada si multe altele ).

Din experienta mea si detin o experienta bunicica ,cam 2-3 masini pe an ,te orientezi dupa:

Motorizare,transmisie,caroserie,sisteme siguranta ,km,dotari ,daca toate astea functioneaza vei fi multumit :)

Sustin cele mentionate de Paun Ionut ,nu mai alergati dupa masini noi (pierzi banii de cum o scoti pe poarta) mai bine una veche cu max doi ani ,km (dupa cum ai norocul, v-am dat un exemplu si mai am despre masini noi ),anul de fabricatie multi sunt disperati (dar nu castigi bani daca ai un an bun si o iei la un pret peste piata).

Succes in cautari :)

4 people like this

So.. Am luat-o pe cea din Galati! :hello2: 7000 euro, 134000 km.

Cei de la reprezetanta mi-au zis de scutul de motor putin crapat, discuri + placute frana fata-spate, schimbat lichid frana si schimbat DPF :confused1: si evident, recomanda o revizie.

Poze si alte povesti in viitorul apropiat.

I salute you ! 8)

1 person likes this

Felicitari!!! :hello:

Felicitari!Sa o stapanesti sanatos si sa revii cu poze si pareri despre masina :hello2:

Sa te bucuri de ea !

Sa va dau un alt exemplu,am cumparat in trecut un Mercedes cu 240000km pe bord ...

Felicitari!! sa te poarte fericit, sanatos, in siguranta, si sa fie ferma cand iei de volan ca sa ocolesti babele!!