Posted 22 Mar 2014 · Report post De vanzare VOLVO 144 AUTOMATIC B20A Anul fabricației 1969, Cutie viteze automata, Vehicul istoric cu atestat (nu se plătește impozit, rovigneta, taxa de timbru). ITP valabil 03.2016 Stare buna de funcționare, ținută in garaj, al 2-lea proprietar, vopsea originala. Preț : 4500 EURO. Bonus : o masina pentru piese. Detalii vânzător: Claudiu Seulean 0742.084.215. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2014 · Report post Stiu ca sunt off-topic si ca imi risc o atentionare de sa-mi sara fulgii, dar nu ma pot abtine... Doamne frumoasa poate fi! 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2014 · Report post Hai Bogdane, am ajuns la avertizari daca ne exprimam admiratia pentru ceva frumos? Intr-adevar, este foarte MISTO ! Spor la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Mar 2014 · Report post Într-adevăr frumoasă, dar pozele sunt făcute cu ceva ani în urmă. Share this post Link to post Share on other sites