Posted 18 Jun 2014 · Report post Intrebam pt ca si eu am tot cam atatia cai pe broasca si 1200 kg, in afara de senzatia enervanta de a merge des la Peco nu am nici o senzatie . 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jun 2014 · Report post La fel si eu. Iar cu rotile pe 17 am mai pierdut o zi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jul 2014 · Report post HeicoPt bogdan. Polo 1,6 105cp la 200km/h 6,2%... la 3200rot/min. 5viteze... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2014 · Report post Scuzati daca este off-topic Pasiune fratilor asta conteaza!!! Eu am cumparat jentile BBS la 200e curatate ...vopsite... + cauciucurile 500e = 800e l-am pus pe batrinu din fata, mai pui ceva si cumperi o masina. De exemplu Volvo de pe platforma 1200e -- care l-am cumparat simbata. Pasiunea de a avea o masina frumoasa la exterior si nervoasa sub capota este drogul de care suntem dependenti multi dintre noi. Portofelul , certurile cu sotia si cardul de credit si masina care in timp se devalorizeaza enorm de mult sunt victime colaterale in razboiul asta cu dependenta care nu mai conteaza. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2014 · Report post Heico Pt bogdan. Polo 1,6 105cp la 200km/h 6,2%... la 3200rot/min. 5viteze... 6,2% este consumul mediu si nu consumul instant la viteza aia 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2014 · Report post (Tot e bun si 6,2% pt ca am resetat si accelerat pana la 200, mers constant cu 200, 31km. Atat a durat regenerarea...) iar in legatura cu volvo, multe sunt intr-o stare jalnica... daca majoritatea caut alternative la bucse... si al meu care il credeam in stare perfecta, la o mica inspectie, am gasit pivotii, un cap de bara si bucsile fata uzate (putin uzate). Problema e ca la maxim 3 luni duc masina la revizie!!! Sunt sigur ca foarte putini posesori de auto mai investesc in masini... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2014 · Report post 6,2% este consumul mediu si nu consumul instant la viteza aia imi luam polo )) al meu la 140vare instant 6 + Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2014 · Report post Da, adevarat. Masina a ajuns un lux! Multi nu avem bani de benzina, dar de investitii... (sau cel putin sa treca itp-ul). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2014 · Report post ...la bucse... si LA al meu PE care il credeam in stare perfecta, la o mica inspectie, am gasit pivotii, un ......... In rest ...numai de bine ! Te salut ! 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2014 · Report post Al meu volvo sa nu fim rai Curiozitatea mea e cum sa faci regenerare la 200 kmh ? Share this post Link to post Share on other sites