Posted 4 May 2014 · Report post Deci am citit de 3 ori i nu am inteles ce vrei sa zici la sf. frazei ??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 May 2014 · Report post Daca nu mergi cu masina iarna nu sunt probleme si evident daca nu lovesti bordura cand parchezi .Ce nu ai inteles Salman? Bara din ABS e mai rezistenta decat cea din fibra de sticla . Asta am vrut sa spun . Iar bari de tuning din ABS nu se fac pt ca ies prea scumpe . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 May 2014 · Report post Nu la tine Bogdan la el ,dar acum am inteles,vroia sa spuna ca-i vai de el daca o sparge !!! Iar 200 ron o bara fibra ,nu am vazut mai ales daca nu are matrita . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 May 2014 · Report post Eu vb de pragurile de XC90, care costa 200 lei setul din fibra si 2000 lei bucata pe OEM . PT S40 exista multe de tuning in Polonia, prelungiri de bara, eleroane, pasaje, praguri, etc . Trebuie numai cautate pe www.allegro.pl Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 May 2014 · Report post O bara data modificata cu fibra de sticla, Costa aprox 200 euro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 May 2014 · Report post Dar de cati bani dispui pentru aceste modificari ?Ca sa stim despre ce vorbim Share this post Link to post Share on other sites