Posted 4 Jul 2020 · Report post Buna ziua, sunt posesorul unui Xc60, d4awd, 2017, 180000km, as dori sa i schimb uleiul la cutie si doream sa va intreb daca este obligatorie recalibrarea dupa schimb, la sibiu pot schimba uleiul la un service care scoate tot uleiul, o spala si baga altul, nu cred ca o pot recalibra, doar reseta. Va multumesc, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jul 2020 · Report post Buna ziua, sunt posesorul unui Xc60, d4awd, 2017, 180000km, as dori sa i schimb uleiul la cutie si doream sa va intreb daca este obligatorie recalibrarea dupa schimb, la sibiu pot schimba uleiul la un service care scoate tot uleiul, o spala si baga altul, nu cred ca o pot recalibra, doar reseta. Va multumesc, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jul 2020 · Report post Condiția este sa folosesti uleiul care trebuie. Ideal este sa ajungi la reprezentanta sa pui ultimul update soft la cutie, dacă nu este pus deja . Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jul 2020 · Report post Am intelea, multumesc O zi buna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jul 2020 · Report post Uleiul cel original de volvo nu? Sau altul? La s80 am avut original volvo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2020 · Report post Astia au Ravenol aici, nu stiu ce i ala:( Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2020 · Report post 7 litri ea plus 3 spalare, mi se pare cam putin, voi ce ziceti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2020 · Report post 500 lei uleiul si 450 manopera Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2020 · Report post Am sunat la timisoara a zis 1400 lei totul, nu maibstiu ce sa zic Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2020 · Report post Original pt cutia respectivă, sunt 2 tipuri de ulei la Volvo pana în 2011 și după. Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2020 · Report post Bogdan nu pot sa vin la tine la schimb? Mai faci? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2020 · Report post Fără probleme însă pasul 1 trebuie sa ajungi la Primus pt TCM upgrade iar după ce mașina primește ultimul update soft pt cutie se poate schimba și uleiul . Oricum e ieftin updateul cca 130 lei iar uleiul de înlocuit este cca 1000 lei maxim . Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2020 · Report post Ok, cum facem te sun sapt viitoare pentru detalii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2020 · Report post Ok, cum facem te sun sapt viitoare pentru detalii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2020 · Report post Upgrade nu trebuia dupa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2020 · Report post Upgrade înainte pt a putea schimba uleiul . Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2020 · Report post Upgrade înainte pt a putea schimba uleiul . Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites