Posted 7 Jun 2014 · Report post Salutare! Am nevoie pentru un proiect de 2 scaune fata "functionale" model s/v 40. ('96-'04) Preferabil piele / semipiele (neagra) cu incalzire. Astept "input-uri" aici, pe PM sau 0722585064 / 0768343900. Multumesc anticipat! avx. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2014 · Report post Daca nu e musai cu incalzire, uite aici.Mi se pare un super pret. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2014 · Report post Si daca vrei neaparat cu incalzire, iti montez eu incalzire universala si ai rezolvat problema 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2014 · Report post Dragilor, va multumesc! Stiu topicul, vorbisem deja cu George insa nu se "pupa" cu ceea ce-mi doresc eu... De aici ideea proiectului si topicul creat de mine...poate gasesc la altcineva... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2014 · Report post Atunci scuze ca m-am bagat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2014 · Report post Iti pot dona 2 scaune cu incalzire,numai ca nu este piele,culoare crem,combinat cu ce are George si un pic de munca din partea ta,poate iesi ceea ce-ti doresti tu,sau daca nu,mai mult ca sigur colegul ,,Cipilika,, poate sa rezolve problema ?! 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2014 · Report post Salutare! Daca-ti place da-mi un semn la 0740155345 Salutare! Am nevoie pentru un proiect de 2 scaune fata "functionale" model s/v 40. ('96-'04) Preferabil piele / semipiele (neagra) cu incalzire. Astept "input-uri" aici, pe PM sau 0722585064 / 0768343900. Multumesc anticipat! avx. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jun 2014 · Report post @daann Nu-i bai! Multumesc pentru intentie, oricum... @paunionutz Multumesc pentru intentie! Daca imi prind urechile, te "solicit "! @mario74 Mare omenie...Multumesc! Un pic dificila varianta propusa de tine (IT-RO), dar continuam pe PM. @blackhole Multumesc, foarte frumoase, insa am nevoie (doar de scaune) pe negru (piele/semipiele). Cu incalzirea incerc sa o "reglez" cu mario 74. Oricum, catre finalul lunii mai am cateva ex la master...poate ne intalnim la o bere in BRASOV (including Horica si Adi2727) Intre timp, mai astept oferte / sugestii...THX in advance! Share this post Link to post Share on other sites