Posted 3 Jul 2016 · Report post Tu acolo NU ai citit erorile, ci ai citit statusul modulelor (ca au sau nu erori) Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2016 (edited) · Report post @ironman te ajuta când ai un tester multi marca ce nu citește odata toate erorile din toate modulele și te orientezi după acel meniu secret. Adică vezi pe ce modul ai erori și intri acolo. Eu la asta folosesc acel meniu. Acum ai înțeles? Te mai ajuta când vrei sa cumperi o masina și nu ai tester . Te uiți dacă are sau nu erori stocate . Edited 3 Jul 2016 by Bogdan G 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2016 · Report post Dar o eroare stocata, nu inseamna neaparat si o problema Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jul 2016 · Report post Ok, am inteles. Merci. Tre s-o duc oricum la Volvo la reparat usa, ii fac atunci o diagnoza serioasa si un update la 2.0. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2017 · Report post Salutare, Azi noapte, în drum spre Iași, mi-a apărut mesajul "MotorSysteem Service Spoed". M-am oprit, am verificat ceea ce știu eu despre mașina și n-am observat nimic neobișnuit. Am mai mers 2 km și n-am observat nimic la mașina, mergea la fel că înainte. M-am oprit, am citit ceva pe aici pe forum și mi-am dat seama că nu prea pot face nimic. Dimineața, am verificat mesajele de eroare așa cum am citit pe aici și am obținut Checking DTCS DTCS in vehicle BCM checking ECM DTC SET HCM Checking SWM READY EPS READY CEM DTC SET SRS READY CCM READY DDM CHECKING DIM READY ICM CHECKING PDM CHECKING PAM READY TRM CHECKING ADM READY Nivelul uleiului e spre maxim. Ultima revizie a fost acum 2 săptămâni (600 km), deci bănuiesc că este o problema cu ceva ce a crăpat acum, nu ceva vechi care s-a acutizat acum. De la momentul apariției mesajului și până în Iași am mai făcut 120 km fara nici o problema. Îmi puteți recomanda un service aici în Iași care sa o mestereasca sa pot merge până în București? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2017 · Report post Ai nevoie de aditiv pt dpf . NU e nici o tragedie . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2017 · Report post La 6/10/2017 at 2:30 PM, Bogdan G a spus: Ai nevoie de aditiv pt dpf . NU e nici o tragedie . Așa cum am pățit și eu cu 3 ani în urmă. Fără aditiv am mers cu mașina peste 1500 de km. De atunci nu imi mai bat capul cu DPF-ul/aditivul și Bogdan știe de ce! Share this post Link to post Share on other sites