Posted 14 Jul 2014 · Report post salutare,vreau sa cumpar un burduf planetara ptr masina de mai sus,este vorba de cel dinspre roata pe partea dreapta 0767671303 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2014 · Report post iti pot oferi planetara cu totul la un pret bun..daca nu gasesti burduf separat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jul 2014 · Report post multumesc de propunere cipi,mai caut burduf. nu prea mi-am dat interesul si de aia nu am gasit,solutii sunt. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2014 · Report post Daca este identic cu cel de pe stanga la s40 din 2001 motor de 1,6 il am eu nou, este original si l-am gasit doar la pachet cu cel dinspre cutie pe care l-am schimbat. Daca ai un cod o sa verific când ajung acasa (dupa 9 aug) din concediu... Despre pret mai vedem, stiu ca au costat peste 5 milioane ambele... 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2014 · Report post Ai sa ramai surprins sa vezi cat este de scump o bucata de cauciuc . Eu cand am avut nevoie de unul din 2000 am platit vreo 400 lei.Pana la urma ai sa ajungi la vb lui Cipi,ai sa iei planetara cu totu. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites