Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dragos Dgs

cumpar oglinda stanga completa volvo c30

31 posts in this topic

La ford focus 2010 o oglinda l reprezentanta in ms acum 3 ani costa fix 2000 lei

1 person likes this

Asa ca fapt divers ... tu ai mai face casco la o masina veche de 10 - 11 ani? Crezi ca s-ar mai merita, in raport paguba - despagubire?

Cat despre achizitie, personal am ajuns la vorba lui Bogdan, accesoriile costa la un volvo ... vrei sa ai, platesti! Problema la noi, pentru s40/v50/c30, ramane in continuare raritatea masinilor destinate catre dezmembrat ceea ce ridica semnificativ costul pieselor SH. Personal imi par si mie destul de piperate, dar de nevoie esti obligat sa cumperi ...

1 person likes this

C vb tu akolo, k io nu int. nik...

Rog un moderator sa stearga asta dupa ce e clar ce am vrut sa spun. Multumesc de intelegere.

1 person likes this

@Agresor. Noi nu vb aici de o masina veche de 10 ani, la C30 se poate face Casco fara probleme si merita fiecare leu pt ca piese de caroserie pt C30 nu gasesti in Ro, de exemplu eu caut panou lateral spate stanga pt fostul C30 si nu gasesc nimic in Ro iar in Polonia costa mult in comparatie cu S40 de exemplu.

1 person likes this

Pai, tocmai asta ziceam, pentru ca sunt si mai rare decat s40 :)

Nu uitati sa reclamati la politie aceste furturi, este posibil chiar sa le gasiti. Eu personal dupa ce mi-au fost furate sticlele de la un C30 de 4 ori am mers la politie si am reclamat furtul fapt in urma caruia respectivi politisti au adus mai multe oglinzi sa vad daca se afla si ale mele printre ele. Noaptea ei gasesc indivizi care circula cu masini dubioase si au asupra lor oglinzi, radio cd si alte obiecte a caror provenienta nu o pot justifica, le opresc la sectie dar fara reclamatie raman in custodia lor eventual le restitue.

2 people like this