Posted 30 Jul 2014 · Report post Buna seara. Am vazut ca exista o rubrica pentru donatii. Ma gandeam sa scriem intr-o rubrica de cerere pentru orice piesa de masina ne-ar trebui. Exista inca multi ce au in camara piese ce nu le mai folosesc. Sa le cerem ori ca donatii, ori ca schimb, ori cu bani. Ce parere aveti? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jul 2014 · Report post Este o idee foarte buna ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2014 · Report post Doresc sa cunosc un mecanic de Volvo 850, pentru diagnosticare problema racire (pompa de apa) si schimbarea acesteia+cureaua de distributie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2014 · Report post Doresc sa cunosc un mecanic de Volvo 850, pentru diagnosticare problema racire (pompa de apa) si schimbarea acesteia+cureaua de distributie. Ce T5 ai ?"Italian" sau normal de 2.3?Nu sint mecanic doar te intreb. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2014 · Report post Cine are 20000 de euro in sifonier si nu-i foloseste, mi-ar trebui mie. Este ok si daca sunt in cont, nu ma deranjeaza. Platesc transferul bancar sau curierul si dau si o bere rece 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2014 · Report post Volvo-ul meu ar in original un motor de 2,4 L dar a fost schimbat si autentificat de rar ca fiind unul de 2 L. Deci este unul mai putin performant, parca 1984 cmc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2014 · Report post Cine are 20000 de euro in sifonier si nu-i foloseste, mi-ar trebui mie. Este ok si daca sunt in cont, nu ma deranjeaza. Platesc transferul bancar sau curierul si dau si o bere rece Am niste leva bulgaresti daca te ajuta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2014 · Report post A inceput refularea de idei mioritice si aici ?... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2014 · Report post Cine are ceva de dat,le da la donatii. Pentru orice altceva exista Mos Craciun Closed 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites