Posted 10 Aug 2014 · Report post Vand cateva piese pentru Volvo S/V40, pana in 2004: - ceasuri bord pentru diesel cu computer de bord: 80 lei. - schimbator viteze ca nou: 50 lei - comanda clima cu incalzire scaune pentru clima automata: 80 lei - comanda clima pentru clima manuala: 60 lei. - volan piele fara airbag: 50 lei - chit incuietoare+ chei bare portbagaj original Volovo: 30 lei. - ceasuri de bord pentru diesel cu computer de bord de pe masina de UK- 30 lei. - parasolare- 20 lei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2014 · Report post Vreau eu incuietorile. Cum facem? Mci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2014 · Report post 0751118444. Suna-ma maine si ti le trimit. Ms. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Aug 2014 · Report post Adaug si un injector pentru disel. L-am luat de la cipilika insa problema mea e de la debitmetru, nu de la injector. Pretul 250 lei. Share this post Link to post Share on other sites