Posted 30 Aug 2014 · Report post Buna ziua , vin si eu cu o intrebare daca se poate . Cum as putea schimba becul de iluminat de la aerul conditionat dar si cursorul ca nu mai imi merge cum trebuie s-a rupt ceva plastic si cand reglez temperatura merge aiurea si se da peste cap. poza are caracter informativ nu e de la masina mea Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Aug 2014 · Report post Becul se schimba prin spate. Trebuie demontata clima de pe masina (cu bateria deconectata) si se vad soclurile prin spate. Reglajul ca sa-l schimbi, iti trebuie o alta clima donatoare, de pe care sa-l iei si cu pistolul de lipit, faci schimbul. Din pacate modulele climatronic sunt codate pe masini si nu le prea poti schimba cu totul 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Aug 2014 · Report post Multumesc frumos , l-am desfacut dar electronica e capsulata parca de partea frontala si nu vreau sa il rup . Merci frumos ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Aug 2014 · Report post Nu este capsulata, este prinsa in suruburi Share this post Link to post Share on other sites