Posted 11 Sep 2014 · Report post salut nu vand masina personala dar .. daca e cineva in cautare de un v50 si ii se pare pretul de 3800 euro masina fiind neimatriculata oke .ma poate contacta si il ajut . masina are culoarea albastra , este Summum , piele crem, are audio HP , are webastro pus in germania (nu original volvo ) , este 2.0D are 270 000km cu carte service . am mers cu ea merge bine : am verificat volanta care nu are bataie ... fum nu scoate in schimb mia aparut eroare motor wartung ceva (limp mode) nu ajut pe nimeni sa vanda masina. A fost adusa pt dezmembrat si am fost intrebat daca sunt interesat . masina e lovita aripa fata pana la aripa spate (frecata) si au spus ca o repara in pretul asta sau 2800 fara reparatie . masina se afla in tg mures . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Sep 2014 · Report post Salut. E 2800 sau 3800? Ai idee cat e taxa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Sep 2014 · Report post Pai masina e frecata pe partea stg . De la aripa pana la portiera +cortina sarita . Ei o repara la pretul de 3800. Sau o lasa asa 2800 euro . Taxa spunea ca este 2000 euro sincer nu am verificat informatia dealtfel nu e masina mea ... mie nu imi iese nimica dar am vrut sa o postez poate ajuta pe cineva in cautarea unei masini km reali si era in stare foarte buna -accidentul si nush exact pe la motor egr ceva ... de a intrat in protectieDaca esti interesat las nr de telefon 0741092441 . Dezmembrari dogaru suni si intrebi de v50 lovit pe stg daca mai este de vanzare .Pe masina ar trebui schimbate portierele si aripa si reparata aripa spate +cortina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Sep 2014 · Report post Pe masina ar trebui schimbate portierele si aripa si reparata aripa spate +cortina 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Sep 2014 · Report post Salut , daca mai este valabil anuntul trimite-mi si mie niste poze cu ea si o cumpar eu asa lovita ! merci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2014 · Report post Eu nu mai sunt in roIncearca nr acela de telefon ... el e vanzatorul eu am vazuto si mi sa parut oke pretul si masina imi parea ingrijita inainte de accident . Am postat poate vrea cineva Fara a face reclama ... sau a avea vreun comision sau altceva Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Sep 2014 · Report post cred ca se poate sterge ... cred ca au dezmembrat masina intre timp Share this post Link to post Share on other sites