Posted 15 Apr 2008 · Report post Volvo850(benzina)-stare buna -imatriculat-pt piese(37mil.lei vechi)Am achizitionat masina pt ca imi trebuia capacul de la chiuloasa. Restul...e de vanzare.Ma puteti contacta la tel-074 333 68 60 sau pe mail la rares.perca@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Apr 2008 · Report post Ce vrei să faci cu capacul de la chiuluasă,nu cumva ăla Å£ine axele cu came.Dacă da trebuie să-l pui pereche cu chiuluasa că altfel nu ai făcut nimic.!!!!!!Ai grijă că se poate ca să nu cadă axele perfect pe lagăre si dai în alte belele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Apr 2008 · Report post Multumesc Matrix. O sa fiu atent la treaba asta...adica o sa vb cu mecanicul care o sa-mi faca lucrarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Apr 2008 · Report post Adica Dumyg! scuze Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Aug 2008 · Report post Il mai ma intereseaza... Share this post Link to post Share on other sites