Posted 30 Oct 2014 (edited) · Report post Am mare nevoie de aceasta bara imi poate spune cineva unde o pot gasi ,am cauta la dezmembrari din bucuresti si nu am gasit ... Edited 30 Oct 2014 by Alecs Dima Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Oct 2014 · Report post Ti-o pot oferta eu de noua dar pretul este din 4 cifre si s-ar putea sa inceapa cu 2... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2014 · Report post http://m.kapaza.be/fr/vi/77243108.htm Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2014 · Report post WoW frate asta e exact ce am nevoie ...cum fac sa o comand ,observ ca e doar in franceza si germana si numi da posibilitatea de a ii da "ship" .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2014 · Report post Engleza, mesaj vanzatorului. Stabilesti direct cu el. Cont, plata, livrare. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2015 · Report post ma intereseaza si pe mine o oglinda stanga si o cheie (telecomanda), am cumparata masina si vanzatorul mi-a zis ca are doar o cheie.... multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2015 · Report post Cheie la reprezentanta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2015 · Report post Oglinda...nepretuita. Sent from my iPhone using TapatalkCum sa cumperi o masina cu o cheie? La ce pret ai cumparat masina si cum arata? Macar prezinta si tu masina Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2015 · Report post Oglinda...nepretuita. Sent from my iPhone using Tapatalk Cum sa cumperi o masina cu o cheie? La ce pret ai cumparat masina si cum arata? Macar prezinta si tu masina Sent from my iPhone using Tapatalk nu e panica, se poate dezactiva din meniu cheia pe care nu o are Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2015 · Report post Macar verifica in meniul masinii sa nu fie mai mult de o cheie 'activa'. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2015 · Report post Hai ca si eu am cumparat v70-ul cu o cheie ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2015 · Report post am rezolvat problema cu cheia.... 1000 de lei la reprezentanta, in schimb inca am oglinda stanga de schimbat.... necazul e ca tre sa o schimb cu totul pt un ciob de plastic lipsa. ca prezentare c30 1,6 D 2008. cumparata la 117 mii km cu distributia proaspat schimbata. am facut deja peste 10.000 de km. am schimbat doar consumabile. luna trecuta m-a "ajutat" o tipa si mi-am schimbat puntea spate cu masca si articulatia dreapta spate. m-a lovit putin si am facut totul prin asigurarea ei. in rest, multumit de masina. consumul se invarte pe la 7 in Bucuresti si prin tara am mers cu 5,2 la suta.a, si pretul a fost de 5.500 euro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2015 · Report post am rezolvat problema cu cheia.... 1000 de lei la reprezentanta, in schimb inca am oglinda stanga de schimbat.... necazul e ca tre sa o schimb cu totul pt un ciob de plastic lipsa. ca prezentare c30 1,6 D 2008. cumparata la 117 mii km cu distributia proaspat schimbata. am facut deja peste 10.000 de km. am schimbat doar consumabile. luna trecuta m-a "ajutat" o tipa si mi-am schimbat puntea spate cu masca si articulatia dreapta spate. m-a lovit putin si am facut totul prin asigurarea ei. in rest, multumit de masina. consumul se invarte pe la 7 in Bucuresti si prin tara am mers cu 5,2 la suta. a, si pretul a fost de 5.500 euro. mai pune minim 100k la km aia In rest, felicitari, sa te bucuri de ea Share this post Link to post Share on other sites