Posted 10 Dec 2014 · Report post Serustoc! Vrea un prieten de-al meu sa cumpere un Volvo S40 din 2005 pana in 2011. Criteriile is: -motor 1.6diesel -pret acceptabil (nu avioane si tancuri) Mersi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2014 · Report post Din titlu nu se intelege, dar din mesaj se intelege ca vrea sa cumpere "Vrea un prieten de-al meu sa cumpere" Nu-l ajuta siteurile cu anunturi de masini ? Sau nu vrea de la samsari... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2014 · Report post Criteriiile sunt ...praf. Exact motorul de 1.6D il vrea. )) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2014 · Report post Doar model E5/114cp SOHC este valabil si la un pret bun si km aici la "dealerii" nostri :smile:Sub pretul lor nu iei din afara.Motorul de 109 Cp este o istorie zbuciumata. Succes! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2014 · Report post Lasand caterinca la o parte rogu-va frumos! Crezi ca eu nu i-am zis nimic fata de criteriile lui?) asta vrea si gata, degeaba i-am zis ca nu ii ok Share this post Link to post Share on other sites