Posted 11 Dec 2014 · Report post Mda, dureros subiectul. Asadar, caut o cutie modelul de mai sus, mecanica, cinci trepte. S-au montat pe 360 cu siguranta si din ce am mai sapat pe net, si pe 240, 740. A mea haraie, miauna, vibreaza, etc samd. Heeeeeeeeeeeelp !cam asa arata cutia: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Dec 2014 · Report post Am vazut o cutie manuala, la cineva aici in bv. Daca se potriveste, tu faci pretul, e foarte de treaba omu. 0730074794 Spor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Dec 2014 · Report post Daca aveai diesel aveam eu una de 340 dl din '88... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2014 · Report post Va foarte multumesc dragi colegi. Adi, l-am sunat pe respectivul proprietar de cutie, si o sa abuzez de tine- o sa am nevoie de niste poze. O sa iti dau si eu, dar trebuie sa sap adanc sa vad ce si cum fac. Cutia dansului are treapta 5 overdrive- care o sa zboare la o adica, in locul ei la mine vine diferentialul. Plus sa vad unde are cautatorul de viteze. O sa incerc sa imi iau liber saptamana viitoare si sa dau o fuga pana la remat Berceni, poate poate. Marian, daca descopar ca se pupa cutia de diesel (sa vad cum o sa se miste la rapoartele ei), te voi deranja. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2014 · Report post Am uitat ca la tine cutia e in spate... Spor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2014 · Report post Nu e nici un deranj pentru mine. Sa-ti dau mai multe info si o poza..doua: Cardanul de aluminiu avea bucsi cauciucate la cuplaje la capete,nu era cu cruci cardanice. Planetarele se prindeau in 6 prezoane(si la cutie si la rotile spate). Marsarrierul era in stanga fata cu inel. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Dec 2014 · Report post Ho- ho- ho ! Dragii mosului, colegul Marian a jucat rolul de spiridus, si azi am primit noua mea cutie sh Dupa cum i-am urat la telefon, ii zic si aici: Sa prindeti 100 de ani fara reparatii capitale! Si acum sa ma laud si cu poza, si cu asta anuntul se poate inchide, si va MULTUMESC tuturor. 5 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Dec 2014 · Report post Sa dea Dumnezeu sa te plimbe cutia aia cat traiesti. Uite masina donatoare de care mi-e dor: Din pacate a sfarsit asa: Sarbatori fericite tuturor!! 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2014 · Report post Saru`mana Marian, si inca o data multumesc pentru tot! Numai bine si tie, numai bine si voua ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2015 · Report post Sa ma anunti cand ai mutat 1m masina! Sa stiu daca ti-au iesit adaptarile.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2015 · Report post Salutare salutare! Azi am ridicat ultilajul pe capre si am deconectat cablurile de la frana de mana. Maine o sa incerc sa dau cutia veche jos, si apoi sa te tii. Pana una alta am scos bucsa de pe cutia de D cu extractorul de rulmenti. M-am lovit de o singura problema, canelurile de pe arborele cutiei sunt mai rare si mai late decat cele pe cupla cardanului meu (am o cupla de rezerva) si tre` sa ma gandesc bine de tot cum o sa fac. Sa duc cutia la strungar nu ma trage inima sa pilesc din material, iar sa demontez arborele, iar nu ma lasa sufletul. Dar o sa ii dau eu de cap. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2015 · Report post Stii sigur ca merge cutie de diesel pe benzinar? Ai verificat in alte parti? Eu am vazut invers facut si nu prea a iesit... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2015 · Report post Salutare salutare! Azi am ridicat ultilajul pe capre si am deconectat cablurile de la frana de mana. Maine o sa incerc sa dau cutia veche jos, si apoi sa te tii. Pana una alta am scos bucsa de pe cutia de D cu extractorul de rulmenti. M-am lovit de o singura problema, canelurile de pe arborele cutiei sunt mai rare si mai late decat cele pe cupla cardanului meu (am o cupla de rezerva) si tre` sa ma gandesc bine de tot cum o sa fac. Sa duc cutia la strungar nu ma trage inima sa pilesc din material, iar sa demontez arborele, iar nu ma lasa sufletul. Dar o sa ii dau eu de cap. Share this post Link to post Share on other sites