Posted 17 Dec 2014 · Report post A dat Frigul megea in suturi pana ajungea max la 20 temp.navea vlaga in ea.asta vreo 7 .8 zile la urma iam bagat niste gaz sanbata. am venit cu ea in fata blocui .duminica am vrut sa vizitez o manstire nam mai plecat.da sa plece.nimic.am duso la mechanic.nui da de cap.erori 1 1 1 la A2 . pe parte electrica la ce pin citesc erori .850 Gle 1995. . !? Schimbat Bobina , fise , Buji,delcou. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2014 · Report post Senzor camshaft defect ? Ai scanteie la bujii ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2014 · Report post Sa-i fie tarana usoara! Sent from my iPhone using Tapatalk 4 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2014 · Report post E un 10V? Distributia e ok? Compresie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2014 · Report post SALUTARE - in primul rand !!! Daca asa iti incepi primul post aici......ma si mir de ce inca nu ti-l sterg. 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2014 · Report post La Rm Valcea mai functioneaza scolile elementare? sau ai sarit direct la facultate? 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2014 · Report post A dat Frigul megea in suturi pana ajungea max la 20 temp.navea vlaga in ea.asta vreo 7 .8 zile la urma iam bagat niste gaz sanbata. am venit cu ea in fata blocui .duminica am vrut sa vizitez o manstire nam mai plecat.da sa plece.nimic.am duso la mechanic.nui da de cap.erori 1 1 1 la A2 . pe parte electrica la ce pin citesc erori .850 Gle 1995. . !? Schimbat Bobina , fise , Buji,delcou. SALUT! la cum scrii, m-as si mira sa intelegi! scuze de off-topic dar...... 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2014 · Report post A dat Frigul megea in suturi pana ajungea max la 20 temp.navea vlaga in ea.asta vreo 7 .8 zile la urma iam bagat niste gaz sanbata. am venit cu ea in fata blocui .duminica am vrut sa vizitez o manstire nam mai plecat.da sa plece.nimic.am duso la mechanic.nui da de cap.erori 1 1 1 la A2 . pe parte electrica la ce pin citesc erori .850 Gle 1995. . !? Schimbat Bobina , fise , Buji,delcou. Te salut ssssssi pe tine FRATICAAAAAA!!! :angry9: :iconpuke: ........ ! In traducere ...Nu e de bine ! Masina ta are ....bubita undeva ! Mai pune mana pe o carte ....si nu pentru a face cornete pentru seminte ! Hi hi hi ! Sarbatori fericite neintelegatorule ! 5 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Dec 2014 (edited) · Report post Mutati, va rog, topicul unde îi e locul. La bâza... Acum, sincer, nu-mi pot inchipui decât ca primul post a fost o gluma. Daca nu, atunci e chiar grav. Inseamna ca moartea paste nu doar masinile noastre, ci si forumul asta... P.S. : Astept provincia (Anglia)! Edited 20 Dec 2014 by mariusdaniel 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Dec 2014 · Report post Stiu tizule , as scrie si eu ceva cu rosu , dar din pacate am citit cam cu intarziere , dupa ce cativa colegi au luat initiativa . Il astept nerabdator la urmatoarea postare Share this post Link to post Share on other sites