Posted 5 Jan 2015 · Report post Salut, am achizitionat recent un volvo v70 xc cross country din 1998, toate bune si frumoase dar nu ma pot bucura de jucaria cu telecomanda de pe bord, adica de navi. va rog tare mult daca ma puteti ajuta cu sfat/info de unde sa achizitionez acest cd Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2015 · Report post Nu cred ca mai ai ce face cu navigatia, nu te supara Mai bine bricoleaza ceva frumos si baga un GPS cu IGo in locul navigatiei si ti-l actualizezi si cum doresti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2015 (edited) · Report post Exista posibilitatea de a pastra ecranul de pe bord? In sensul să schimb unitatea din torpedou' dar ecranul să ramana. Nu vreau să schimb nimic din infatisarea originala a bordului.... Va mulțumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre rapide! Edited 6 Jan 2015 by Robert Noghiu 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2015 · Report post Nu ai ce sa schimbi, ca nu o sa mearga Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2015 · Report post User-ul DragosGD a inlocuit ecranul navigatiei cu un Garmin dar nu stiu daca a descris aici operatiunea sau in alta parte. Da un gsearch dupa el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2015 (edited) · Report post Sint mai multe modele din care sa alegi si trebuie sa ai diagonala undeva 5" sau cam asa ceva dar trebuie sa scoti ecranul afara sa il masori sa vezi cum intra ,se aseaza etc..Nu se pastreaza ecranul ca in locul lui vine noua navigatie si este mai delicat de lucrat insa iese. Este de cautat ,studiat si in final o sa reusesti.. Mult succes Edited 6 Jan 2015 by V50Saphir Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2015 · Report post Păi, omul a zis că vrea să păstreze ecranul. Este cel mai elegant cum i-am zis si au facut si altii.Altfel iti urmeaza sfatul isi cumpara un Garmin si cu el in parbriz . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2015 · Report post Eh uite ca nu am dat click pe anuntul tau si am vazut doar Garmin ,insa sincer cele 3 litere nu m-au ajutat sa vad si altceva.Invatam sa stii si ne incarcam mintea , Multumesc.. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2015 (edited) · Report post Va mulțumesc foarte mult! Momentan masina este la revizia capitala, sper ca in concediu să am timp destul. Am să cault acest garmin să vad daca ma incadrez in buget Edited 8 Jan 2015 by Robert Noghiu Share this post Link to post Share on other sites