Posted 14 Jan 2015 · Report post Salutare, Am si eu o problema. Chederul usii fata stanga s-a cam rupt si as vrea sa il inlocuiesc. Vreau sa fac comanda si nu stiu exact ce sa imi comand. Am atasat o poza (Imi cer scuze ca am folosit o poza a unuia dintre membrii clubului) pentru o mai usoara identificare de catre cei cunoscatori. Ma intereseaza ce part number este sau macar denumirea corecta. " Momentan sunt in Finlanda, daca eram in Romania ma descurcam mai usor. In apropiere de mine nu se afla nici o reprezentanta Volvo." Multumesc mult de ajutor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jan 2015 · Report post Incearca sa iei legatura cu Heimdallr, Midnightcaller sau vreun utilizator ce are Vida-dice. Ii dai seria modelul si piesa dorita si iti da part number, daca nu sunt rai:)) Bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jan 2015 · Report post Din Finlanda, recomand Varoasa.fi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jan 2015 (edited) · Report post Asta-ţi trebuie: http://www.ebay.com/...H-/320930284967 ? PN-ul pentru partea stângă este 30661314. Este şi la Varaosa, la 33 €: http://www.varaosa.f...earch2=30661314 Edited 14 Jan 2015 by HEIMÐALLR Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jan 2015 · Report post Multumesc mult amandurora. Raman dator Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Dec 2015 · Report post Neața!Pentru aceeași piesă, aveți idee dacă o pot lua de undeva din București Ilfov sau dacă se poate comanda de altundeva unde livrarea este mai scurtă?Mersi mult! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Dec 2015 · Report post Avand in vedere ca vine Craciunul, nu cred ca ti-o va aduce nimeni inainte de Anul Nou. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Dec 2015 · Report post Neața!Pentru aceeași piesă, aveți idee dacă o pot lua de undeva din București Ilfov sau dacă se poate comanda de altundeva unde livrarea este mai scurtă?Mersi mult!Incearca in dezmembrari. Poti lua de o masina de Anglia, la care partea stanga este mai putin uzata decat la noi si mai mult ca sigur vei gasi chedere de stanga in stare impecabila. In Bucuresti sunt Sarsaila si CristianV Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Dec 2015 · Report post Mersi mult de sfat! Share this post Link to post Share on other sites