Posted 10 Feb 2015 · Report post CAMERA VIDEO AUTO de Bord Display LCD de 2.5 inch 6 LED-uri infrarosu pentru o vizibilitate sporita pe timp de noapte Unghi de filmare 120 grade Rezolutii de filmare 1280x960/720x480/640x480 Suporta card SD pana la 32gb Afisare data si ora pe filmare Senzor de imagine 1/4 color CMOS Pachetul contine: 1 x Camera DVR 1 x support pentru prinderea pe parbriz 1 x cablu usb 1 x incarcator auto Filmarile va pot fi utile in cazul unor evenimente neplacute ce pot aparea in trafic, putand fi considerate dovezi ce vor declina resposabilitatea dumneavoastra asupra incidentului aparut Pret 100+ transport in tara Tel contact 0760088004 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Feb 2015 · Report post Fara suparare, dar acest model de camera se vinde cu 60 de lei http://www.tocmai.ro/camera-video-hdsenzor-miscaredvrinfrarosu-auto-tft-2-5-4676712.html 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Feb 2015 · Report post pe cuvant iti ofera si card de 32Gb sa o poti folosi oamenii buni vedeti-va de acaretele voastre si de anunturile voastre numai comentati inutil la altii ok asa ar fi frumos si respectuos dar asa este tara asta curioasa ...... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Feb 2015 · Report post Si ti se pare ca dupa descrierea ta, tu oferi card de 32GB ? Ia subliniaza tu te rog UNDE oferi card de 32GB in pretul de 100 de lei. Nu de alta, dar vreau sa-mi vad si eu de treaba mea de MODERATOR si sa am motiv sa nu iti sterg topicul si accesul pe acest forum. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Feb 2015 · Report post 1. Acest forum nu este bazar. 2. Nu ai specificat in anunt ca tu oferi si cardul. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Feb 2015 · Report post Lasa ca il inchid eu - dupa ce ca nu da nici macar un banal de BUNA ZIUA, ci trosc, cu un anunt ca la taraba, cand este atentionat, se mai si supara. Deci, pa. Mai incearca o data cu acest anunt, cu toate datele. Ca sa nu zici ca are cineva cu tine, special si te-a dat afara brusc. O zi buna. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites