Posted 19 Mar 2015 · Report post Salutare, Schimb VW Bora cu C30 sau S 40 dupa 2004(de preferat ar fi C30) motorizare benzina + diferenta. Datele masinii sunt urmatoarele: VW Bora - model edition - motor - 1.6 16V (azd) - euro 4 - an 11/2000 - combustibil - benzina - 171.xxx km - cutie viteze - manuala - Putere 77kw/105cp Dotari: - 4 air-bag - 4 geamuri electrice - oglinzi electrice si incalzite - trapa electrica - aer conditionat - ABS - ESP - inchidere centralizata - priza 12 v in portbagaj Dotari model edition: - ceasuri cu rama argintie - grile ventilatie luminate - manere dechidere usi cromate - elemente carbon(imitatie) - volan 3 spite + schimbator imbracate in piele Dotari suplimentare: - DRL - Undercar Lights La masina s-au inlocuit urmatoarele de cand este la mine(2014) - amortizoare fata + spate Bilstein - bucsi bara stabilizatoare Lemforder - flanse + rulment amortizor Sachs - discuri + placute fata/ spate - ATE - becuri Osram Cool Blue - senzor ABS stanga spate - bobine bujii BERU - Rulment fata SNR - revizii la fiecare 10.000 km Masina se da cu anvelope vara Goodyear Excelance(2014)/Iarna Pirelli SnowControl3(2014) Masina ruleaza perfect,nu are absolut nicio problema doar ca prietena mea vrea sa treaca la VOLVO. Pozele sunt de cand am luat masina,starea este aceiasi doar ca acum are lipite niste gargarite pe ea.(asigur dezlipirea lor in momentul vanzarii). Masina a fost adusa personal din Germania si are taxa platita si nerecuperata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2015 · Report post Taxa platita si recuperata sau nerecuperata ? Poze cu interiorul ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2015 · Report post Pai scrie in anunt - NERECUPERATA. Poze cu interiorul voi pune in cursul serii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2015 · Report post M-am pierdut in detalii - iti ofer scuzele mele. Spor, si asteptam si poze cu inside-ul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2015 · Report post Câteva poze din interior. (În timp ce făceam poze a sunat telefonul și am fugit). Oricum cine este interesat isi face o idee din descriere + poze iar daca se vrea mai mult stabilim o intalnire. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2015 · Report post Salut. Care e pretul masinii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2015 · Report post Salutare, Dupa cum zice si titlul masina se da la schimb deocamdata.In caz ca voi cumpara un C30 cu bani cash masina va fi de vanzare. O seara buna! Share this post Link to post Share on other sites