Posted 22 Mar 2015 · Report post VOLVO S40 2.0D 136CP (100KW) - pilot automat - geamuri electrice - computer de bord - senzori parcare spate - senzor ploaie - aer condiționat automat cu reglaj pe doua zone - DSTC cu posibilitate de dezactivare (controlul stabilității) - scaun șofer reglabil pe toate direcțiile, electric, cu memorie (3 poziții) - scaun pasager reglabil pe toate direcțiile mecanic (manual) - scaune fata cu încălzire - cotiera centrala fata/spate - tapiserie piele - proiectoare ceata - alarma originala VOLVO - radio CD - oglinzi cu reglaj și pliere electrica din interior, cu încălzire - priza 12V intre scaunele din fata - amortizoare noi pe gaz - geamuri cu folie omologata rar - jante aliaj originale VOLVO - rezerva de dimensiuni reduse originala - airbag frontal șofer/pasager - airbag cortina - airbag lateral în scaunele șofer/pasager - ilum. picioare sofer/pasager - ilum. coming/leaving home pe cheie - ilum. ambientala - consum 6.6l/100 km mixt - consum 4.6l/100 km extraurban - ITP valabil pana in 17/12/2016 5550 EURO negociabil 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2015 · Report post Telefon 0754542438 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2015 · Report post Are taxa recuperata? Sent iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Mar 2015 · Report post Masina este cumparata de noua din reprezentanta din Romania si nu are taxa platita. Sunt deschis la negociere. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Mar 2015 · Report post Salut! Specifica te rog daca masina e Euro 3 fara DPF sau Euro 4 cu DPF. Taxa de mediu e circa 2000 Euro pentru modelul Euro 3 si circa 700 Euro pentru modelul Euro 4. Dupa inmatriculare, eu zic ca e mult mai rentabil modelul Euro 3, cele cu DPF fiind mai belicoase. Sincer sa fiu, daca e Euro 3, n-ai nici o sansa s-o dai nici cu 4000 de Euro, ca a mea are taxa platita si nerecuperata si am avut o singura oferta de 4700 Euro pt ea, dar n-am vrut s-o dau. Daca esti proprietar si esti multumit de cum merge masina, nu te gandi la upgrade, vei fi profund dezamagit de alte marci. Eu am plusat pana spre 7000 Euro pentru a-mi schimba masina si am testat cateva Ford Mondeo si VW Passat fabr de la 2006 in sus si mi s-au parut puturoase, consumatoare de carburant si cu destule probleme specifice fiecarui brand in parte. Succes! 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Mar 2015 · Report post Salut. E foarte important de stiut daca e euro 3 sau 4. Asteptam raspuns. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Mar 2015 · Report post Este euro 4, taxa de mediu este de 549 euro.Si da, sunt proprietar. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites