Posted 8 Jun 2015 · Report post Deoarece mi-am comandat alta masina si deja trebuie sa vina a sosit vremea sa vand un volvo din dotare, XC70-ul asa ca: Vand XC70, versiune D5, AWD, Summum Geartronic, fabricatie 2008, motor D5/185CP, Euro4, cutie automata 6 trepte, taxa platita. Ca optionale, aproape toate disponibile pe XC la vremea achizitiei fiind versiune Summum si in plus: "4C" - Sistem suspensie adaptiva Tapiterie piele Sandstone Beige / Espresso Brown Sistem audio Premium Sound Dynaudio cu CD changer 6 CD-uri Sistem de navigatie (inclusiv Romania) + update ultima versiune disponibila de harti + hartile originale 2 Mufe casti pentru locurile din spate pentru a asculta independent altceva decat in masina (alt post de radio sau CD) Senzori parcare fata/spate si camera mers inapoi cu afisarea distantei Scaune fata incalzite, sofer cu reglaj electric si memorii Scaune pentru copii integrate in bancheta spate (st/dr) Carlig remoracre detasabil si mufa 13 pini Hayon cu actionare electrica si praguri fata inox si iluminate Plase parasolar (5 bucati) originale Volvo la geamurile usi spate si portbagaj Presuri textile + cauciuc pentru iarna.noroi/umezeala, covor cauciuc portbagaj Masina merge si arata foarte bine, cumparata de noua, singurul proprietar/sofer, CASCO valabil asa ca orice problema exterioara nesesizata se poate remedia in cadrul contractului de asigurare fara fransiza. Toate reviziile (sub 15.000 km) pana astazi facute la Primus se poate verifica in service istoricul si interventiile facute la masina, ulei schimbat la cutie de doua ori, bascule fata schimbate, distributie schimbata anul trecut, amortizoare fata 4C schimbate cu piese originale recent inclusiv rulmenti si in general orice reparatie (minora ca nu au fost altele) rezolvata in servicele Volvo/Primus sau din strainatate (cand nu am fost aici, vreo 2 revizii) bine inteles cu piese originale noi. Suplimentar 4 cauciucuri Nokian cu o iarna la activ, + 2 jante originale rezerva, bari transversale originale pentru portbagaj tip Thule sau suporti biciclete Masina are 216.000 km Pret 12.500 euro, se vinde cu factura deci se poate inregistra pe firma si deduce TVA-ul (10.080 euro + 24% TVA-ul). 7 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2015 (edited) · Report post Cum masina noua vine in septembrie/octombrie, mai amanam vanzarea. Pana in toamna/iarna mai adaugam niste km si mai umblam la pret. Edited 2 Jul 2015 by Maurice Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2015 · Report post Dacă mai umbli puțin la preț, poate ajungem la o concluzie. .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jul 2015 · Report post Ti-am trimis raspunsul / mail. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2015 · Report post Cu adanca durere in suflet si lacrimi in ochi ma despart de masinoi dupa 7 ani si vreo 230.000 km.S-o stapaneasca cu placere noul propietar, Andrei. 5 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2015 · Report post Maurice, Sa fie intr-un ceas bun si fie ca noua masina sa va aduca mai multe satisfactii decat cea anterioara. Inteleg ca a venit noua masina. 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2015 (edited) · Report post Offtopic , vineri cand am venit spre ro , am vazut prin Austria 2 trailere cu nr. De B care transportau 4 sau 5 xc90-uri noi. Probabil am vazut xc tau Maurice , sa stii ca mam gandit la tine , sa te bucuri de el ! Edited 30 Sep 2015 by Cristi Muresan 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Oct 2015 · Report post Ba, ești chiar on topic... Ai văzut XC-90-ul lui Maurice, înaintea lui! 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Oct 2015 · Report post Sa fie intr-un ceas bun si sa il poarte in siguranta in contiunare!Cine e Andrei?Este pe forum? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Oct 2015 · Report post Merci.Bandrei de pe forum, mai nou venit. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Oct 2015 · Report post Salut ..eu sunt Andrei. Aveam un tpic in care va ceream parerea despre un xc70 din 2001...pana la urma cred ca am luat o decizie buna in mare si cu ajutorul vostru. Multumesc si voua si lui Maurice in special. O sa devin membru vechi cat de curand 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Oct 2015 · Report post Eu zic ca ai luat o masina foarte buna! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Oct 2015 (edited) · Report post Sincer , dupa primul drum ne-am imprietenit de minune. Este intradevar o masina foarte buna care a fost ingrjita foarte bine. Edited 5 Oct 2015 by bandrei 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites