Posted 28 Apr 2008 · Report post de doua saptamani am un zgomot usor (un chitait constant). am fost la service si au zis ca problema a aparut de la alternator(drept urmare am schimat la ei rulmentii si fulia alternatorulu). partea proasta vine acum - zgomotul a ramas in continuare si scuza lor este ca ,,cureaua de la anexe treb. schimbata,,. Vreau un ajutor: exista posibilitatea ca zgomotul sa vina de la - rulment AC, in continuare de la alternator sau de la curea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2008 · Report post si eu am avut acelk chitait usor vreo 2 sapt, a crescut in intensitate pana s-a rupt fulia de al alternator insa din fericire nu a stricat nimik pe langa:) E posibil sa fie si cureaua, insa acum intrebare..la ce service ai fost? pentru ca eu ii puneam sa-mi plateasca piesele si sa le foloseasca ei! pt ca tie clar nu ti-au folosit!~ Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2008 · Report post Oare de ce la noi,mecanicul schimba la greu piese pana gaseste defectiunea...? :'(Cand o sa scapam de mentalitatile astea..offff... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2008 · Report post nu cred ca e vorba de mentalitate mai degraba de nestiinta adica schimbindu-i clientului jumatate din piesele motorului s-ar putea sa o nimereasca si pe aia defecta pina la urma ( desi nu e obligatoriu ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2008 · Report post 100 % CUREAUA! Verifica totusi si rola intinzatoare.... Share this post Link to post Share on other sites