Posted 16 Jul 2015 · Report post salut s40 1005 aripa stinga fata bara far xenon fabrica sau pereche faruri normale de preferinta culoare neagra rog sms sau tel la 0724205722 ca nu stau pe forum Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jul 2015 · Report post Daca dadeai un search vedeai ca sunt 3-4 inşi care dezmembreaza ce vrei tu. Sa nu uiti sa le spui de care bara vrei ca sunt multe modele. Bara pe care bati covoarele model V 1995 e buna? Ai un volvo din 1005? Superb Sunt interzise comentarile in bursa dar la din astia care nu stau pe forum decat o saptamana ma risc la un warn. Un singur topic pentru cerintele tale era suficient cred 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jul 2015 · Report post Cred ca are peugeot 1005 ... s-a incurcat cu forumul 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jul 2015 · Report post pe mine unul ma sunat de vreo 3 ori omul si de fiecare data imi spunea altceva ca vrea far cu xenon ca ar pune 2 normale ... ca vrea bara goala ca o vrea completa .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jul 2015 · Report post pachet si-si ... poate vrea sa puna bara goala in dormitor Share this post Link to post Share on other sites