Posted 4 Aug 2015 · Report post vand 2 pachete de machete pret pt pachet pachetul 1 contine: -mercury comet 1971-motor max -chevrolet chevelle ss396-welly -chevrolet malibu ss-maisto -mustang boss429-motor max -ford fairline thunderbolt-maisto pachetul 2: -dodge challenger r/t-maisto -dodge charger r/t 1969-maisto -chevrolet nova ss-maisto -chevrolet impala-welly -chevrolet chevelle-maisto nu trimit an tara! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Aug 2015 · Report post Și eu as cumpara niște chestii, dar nu știu unde sa sun !!!! ...ca sa nu mai zic ca le vreau "pe ochi frumoși", ca s-a terminat bugetul cu concediul de anul asta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2015 · Report post Și eu as cumpara niște chestii, dar nu știu unde sa sun !!!! ...ca sa nu mai zic ca le vreau "pe ochi frumoși", ca s-a terminat bugetul cu concediul de anul asta... foarte ironic ca de obicei..in cazul an care chiar vroiai sa cumperi pute-ai sa cauti pe celelalte anunturi ale mele dc ai vazut ca eu am uitat aceste amanunte...dar nu stim decat sa comentam chiar daca nu avem nici o legatura cu produsul din anunt! telefon-0730991126 pret pt un pachet este de 250lei,pt plata in avans pe card trimit si in tara! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Sep 2015 · Report post se mai adauga la vinzare stunebaker pikup 1937 produs de danbury mint .pret-150lei 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Sep 2015 · Report post Inca ceva foarte important...la ce scara sunt masinutele? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Sep 2015 · Report post americanele toate 10 450lei! Share this post Link to post Share on other sites