Posted 15 Oct 2008 · Report post zboara cu energie de la soare... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Nov 2008 · Report post http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/curatatoria-rom226niei/cn/news-20081123-04400016 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Mar 2009 · Report post Dupa cum am mai spus, in our life time nu se va face nimic concret pentru ca aceasta "scrisoare din viitor" sa nu fie scrisa...Sint pasii prea mici la nivel planetar meniti sa vindece cancerul numit Umanitate. Afacerile trebuie sa prospere, cei bogati vor sa fie mai bogati iar cei care au putere vor dori mai multa putere. `Till the end. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Aug 2009 · Report post Martea viitoare, 25.08.2009, Fundatia ECOTOP, organizeaza in Oraselul copiilor din Oradea un bal mascat pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Tinutele purtate la bal trebuie sa fie originale si sa fie confectionate din materiale reciclabile. Daca aveti vreo idee cu privire la confectionarea unui asemenea costum, pentru fiica mea in varsta de 6,4 ani, va rog sa-mi veniti in ajutooor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Aug 2009 · Report post Vrajitorul din Oz -> OMUL DE TINICHEA ?! Se gasesc destule doze pentru o "armura" Share this post Link to post Share on other sites