Posted 15 Aug 2015 · Report post Vă salut, Înainte de a apela la experiența întâimergătorilor Volvo-iști permiteți-mi să mă prezint. Bogdan T, 30 și x de ani , tată a trei copii, posesor de XC70 D5 205CP...cutie automată....ajungem și la asta. Înainte de Volvo, Skoda Superb 2008 (actualmente de vânzare, nu-mi permit să postez anunțul aici) o mașină de familie ideală (pentru o berlină). Preț, fiabilitate, comfort, putere, lipită de asfalt, spațiu, spațiu....spațiu. DAR... - vreau rulotă (am trei copii, s-ar putea să ne luam și un câine), rulotă care va depăși 1500 kg; - avem o căsuță undeva la țară, într-un loc frumos dar cu drumuri de ev mediu, unde deja am agățat pragul Skodei și i-am luat din fustele de plastic. Când ploua aveam emoții dacă mai pot ajunge a doua zi la muncă. - acum un an mi-am zis că dacă următoare mașină n-o să fie tot un superb 4x4 atunci va fi un XC70 Așadar, Volvo XC70, mă bucur să vă cunosc. Cât despre cutia automată, am o hibă care îmi dă emoții, dar n-aș vrea să postez unde nu trebuie. Dacă îmi puteți indica unde să pun întrebarea aș aprecia. Mulțumesc. Numai bine tuturor! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Aug 2015 · Report post Salutare si bine ai venit in club . Problema o poti posta in sectiunea v70/ xc70 , rasfoieste intai forumul (search), poate regasesti probleme similare .App de xc 70 , superba masina , urmatoatea mea alegere (in cel mai rau caz un v70) Share this post Link to post Share on other sites